Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bigmannn

do dziewczyn

Polecane posty

szkoda ze tak malo widac na fotce 1 i 2 ,ale pupa sliczna, nic nie musisz schudnac, nawet mysle ze nie trzyba prezerwatywy powiekszajacej ubierac:-P

Gość 369369369
Mnie też się podoba. Nie jesteś "bigman" :)

No z brzucha stawiam, że jakieś 5kg mógłbyś zrzucić.

Gość ja ci prawde powiemmmm
masakra, jak dziewczyna wrzuci swoje zdjecie z brzuszkiem i boczkami to odrazu krytyka ale jak facet to piszecie ze niezle miesko... tak, przekonujcie facetow ze oni sa piekni z brzuszkiem i boczkami przeciez napisal ze ma nadwage, nie duza ale ma wiec ja ci napisze. brzuch i boki, reszta jest ok

Gość bigmannn
ważę 100 kilo przy wzroście 182...

Na jakiej części ciała masz się skupić? Najlepiej to na głowie;D Albo raczej na tym, co w niej powinno być. 6 Weidera, skłony ukośne albo po prostu dbanie o dobrą kondycję i o ruszanie się codziennie. A no i jak u każdego faceta - profilaktyka rozwoju mięśnia piwnego wysoce rekomendowana!;)

No to przesada. Moi znajomi przy tym wzroście ważą między 74 a 84kg (tyle, że jedni są z natury bardzo chudzi, a inni trenują zawodowo np. bjj). Myślę, że powinieneś przynajmniej zejść do 90kg.

Gość tylko cos slabe owlosienie na
klacie masz ;)

normalna budowa. przyjdzie lato i samo spadnie. mieścisz się w normie jeśli chodzi i wagę itd. ale masz skłonności więc jak zaniedbasz zanim się obejrzysz będziesz zajmował dwa krzesła na imprezach a dziewczyna nie będzie mogła wydobyć wacka spoad fałd tłuszczu