Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iii co teraz ???

Nie podawałam wit. D3 przez 10dni !!!!

Polecane posty

Gość iii co teraz ???

Kurde :(:(:( Syn ma 5m-cy, zamieszanie straszne było w rodzinie, długa historia, tyle się działo, nerwy, stres i teraz skojarzyłam, że nie kupiłam D3 jak sie skończyło i to bedzie już mniej wiecej 10dni jak NIE PODAŁAM. Załamłam się :(

Gość :))...
Nic sie nie stalo spokojnie mozeszteraz kupic i podac ja czesto zapominalam na kilka dni pediatraa mowila ze to nic strasznego .

jest na cycu czy na mieszance? staraj sie tego pilnowac zwłaszcza w zimie, kiedy nie ma slonka, dzieciaczek nie ma skad czerpac wit d a jest oa bardzo waza dla malenstwa w 1rż

Gość iii co teraz ???
no właśnie jest tylko na cycu...

Gość zroznicowana
A ja w ogole dziecku tego nie podawalam i jest zdrowy i ma sie dobrze :P U nas wychodza z zalozenia,ze jesli nie ma potrzeby medycznej to nie konieczne jest faszerowanie ta wit. niemowlat.

ja wogole corce nie dawalam , ur sie w UK tu tego nie podaja, potem wychowywala sie w usa tez nie daja. Malo tego kolezance kazalam przywiesc z PL bo chcialam dawac ale w 2 aptekach polskich Pasnie farmaceutki powiedzialy ze odchodzi sie od podawania vit D3. tragedii nie ma, corka zdrowa. Jak karmisz mieszanka to dziecko dostanie w mieszance, jak piersia to sama wcinaj.

Gość kijevna
no to fajnie kasza, bo w Szkocji właśnie odkryli skutki niedoboru D3 i chyba będą coś z tym robić;) muszę zapytać HV następnym razem...