Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hellyeah

Levviatan

Polecane posty

.kundys. -> powiem tyle na forum nie zobaczysz pełnego obrazu mojego podejścia do życia ;)

.kundys. - miałam na myśli, że jest dzieckiem emocjonalnym, nie fizycznym. Wydaje mu się, biedakowi, że teoria idzie w parze z praktyka, co, jak pewnie wiesz, jest niezwykle rzadkim zjawiskiem. Levi - nie gniewaj się, że cię obgadujemy:)

"Wkurzyć Leviego" to byłby dopiero wyczyn. ;)

Oblubienica - nie denerwuje się o to i wiem że praktyka nie zawsze ma wiele wspólnego z teorią ;] klon_ -> i pewnie pamiątkowy pomnik postawicie tej osobie która to zrobi ;D

A jak to się objawialo ? Bębnił palcami w stół ? :)

Nie, ale widać było po wypowiedzi, ze go uraziłam:) Że sugeruję, że on nie ma innych zmartwień w życiu niż wybór smaku czipsów w sklepie:D Pamiętam to do dziś:)

Oblubienica -> ciii nie wyjawiaj tajemnicy że mnie pociągają rude dlatego że takie zazwyczaj uważa się za wredne :P

Ech, dzieciaku, dzieciaku, dlaczego ty se żadnej dziewuchy nie przygruchasz (hmm, to było niezamierzone:p)

Dla kobiety związek z facetem bez pracy i bez kasy jest jeszcze do przyjęcia. Ale dla niektórych facetów przygruchanie sobie kobiety jak się nie ma pracy i kasy to problem. Kwestia samooceny. ;)

Kurde, przecież trzeba czasem wyjść z domu i zaszaleć. Ja w jego wieku byłam chodzącą gorzelnią i tancbudą:D

Ech, chłopie, ja ci mówię, przyjechałbyś tu do mnie, ja bym cię zapoznała z moją przyjaciółką; kobieta inteligentna, wykształcona, doświadczona - by cię nauczyła co i jak:p

Zapewniam cię, że nie wiesz:D Więc ja ci oferuję praktykę - ta moja przyjaciółka ma własne mieszkanko:p Ona ma taka dziwną predylekcję do młodszych - ja bym sie nie odważyła:)

e to moge byc za stary dla niej ;p a tak poowazniej to ja chcialbym miec partnerke dziewice a ze uczciwy jestem to skoro "wymagam" tego od niej chce to samo jej dac ;)

Matko:o A co złego w byciu niedziewicą? Jak się okaże, że już miała z kimś romans, to ją skreślisz>?

Nic zlego w tym nie ma :) no ale jak wiekszosc facetow chcialbym miec cos czego nikt nie ma ;) (przepraszam za takie uprzedmiotowienie)

najwyzej bym poszukal jakiej biseksualnej lub bym ja namowil na biseksualizm ;p