Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znam całą prawdę świata

Facet w wieku 30 lat powinien już coś mieć, bo inaczej to nieudacznik.

Polecane posty

Gość julka19x
bo prawiczek w tym wieku to porażka

Gość małgorzatka.pl.
popieram ciacho cofamy się do średniowiecza z koro kobiety szukają facetów z kasą mieszkaniem itp by móc na tym żerować a taki po 30 co nic nie ma to co aut

Gość staruch hehe
to je jestem kompletnym ufoludem wdług autorki. mam 31 lat, nie mam auta bo smigam słuzbowym, nie mam wlasnego mieszkania bo w sumie mieszkam z rodzicami to poco mi inna chata, laski nie mam ale mam co pojebac ... taka zyczliwa kolezanka zdzwaniamy sie jak ktorej ma chcice, no i zarabiam przyzwoicie bo 16950 pln na reke. dobrze mi u starych.

ja mam znajomego ktory ma 30 lat i ma dom,samochod,ma prace ale dziewczyny nie ma i wszystko mu sie udaje...

a wiec to facet powinien wszystko miec a kobiecie wystarczy to ze ma piekne cialo haha dobre :) kobiety w wieku od 20-30 lat z oszczednosci kupuja tylko ciuchy i kosmetyki a facet ma wszystko ladowac w mieszkanie , samochod i jeszcze oszczedzac lol uwielbiam ten damski punk widzenia

ale marny temat :( boze na tym kafe jest coraz cieniej z fajnymi prowokatorskimi tematami

Gość Rebeliant1
webster a wiec to facet powinien wszystko miec a kobiecie wystarczy to ze ma piekne cialo haha dobre kobiety w wieku od 20-30 lat z oszczednosci kupuja tylko ciuchy i kosmetyki a facet ma wszystko ladowac w mieszkanie , samochod i jeszcze oszczedzac lol uwielbiam ten damski punk widzenia Masz racje wiele kobiet to zwykłe pasożyty które chcą tylko ładnie pachnieć i się lenić ( feministki ) reszta na głowie faceta.Są fajne panie sam znam kilka ale to rodzynki w zakalcu.

Jak feministki moga tylko chciec ladnie pachniec i lenic sie? Przeciez to antyfeministki chca byc na utrzymaniu facetow, a feministki walczyly o prawo do pracy i edukacji. A facet powinien miec w tym wieku - rozwiniety charakter - wlasne zdanie - zasady moralne - pomysl na siebie - pomysl na zycie - byc zaradny i pracowity

Gość sumasumarum
30 letnia wolna kobieta ma byc łada 30 letni facet ma by zarady żadko się zdarza aby 30 letni kawaler mieszkał,żywił się i dbal o siebie sam. Zgadzam się z opinia że zazwyczaj sa to wypierdki mamusi, na zawołanie mamusi,mający wszystko podane pod nos. Zadna normalna kobieta nie weźmie takiego faceta za męża no....chyba że stara zdesperowana panna również ok 30 koniec ! kropka !

A co? Kobiety mają być młodsze, piękne, zajmować się domem, urodzić i zajmować się dziećmi i zarabiać tyle samo co facet na pełnym etacie? Nie bądźcie śmieszni:P Poza tym po urodzeniu dziecka jest masakryczne ciężko się utrzymać w zawodzie (jeśli jaśnie pan szef nie zwolni za bycie "w wieku produkcyjnym"). Mojej jednej znajomej na rozmowie babka (szefowa firmy) powiedziała jej wprost że nie chce zatrudniać młodych kobiet bo zaraz zaciąży(powiedziała to ładniej ale o to chodziło.) Oczywiście, zdarzają się zaradne kobiety i cześć im za to ale bez ustawionego faceta i z dzieckiem można sobie pomarzyć o jedzeniu czegoś innego niż kapusta lub ziemniaczki. To fizycznie NIEMOŻLIWE żeby zakładać rodzinę i jednocześnie zarabiać nieźle (tyle co facet) i jescze zajmować się domem. Ogarnijcie się.

Gość GHAH MISTRZ666 und LORD997
Obwisłego chooja mam sflaczałego und kaca! Łeb mi p00lsooje and papjerosa się chce i d00pinki młodej do wymacania! Jedyne co mam to stary HLEP czerstwy! Nie podpleśniał yebany, bo susza!

Gość spark,
wy zalosne kurwy jebane kretynki, tak samo my faceci mozemy powiedziec ze wolimy babe z autem, usamodzielnioną, z mieszkaniem i dobrą pracą bo po co nam jakas pindra ktora siedzi calymi dniami w dresie w mieszkaniu i pisze posty na kafeteri. wy jebane kurwy kretynki zesrane.

acha i nie brońcie się że można zatrudnić opiekunkę albo dzieci oddać babci bo: -nie każdy ma rodziców którzy chcieliby się zajmować wnukiem -opiekunka kosztuje prawie TYLE SAMO co może zarobić przeciętna kobieta (owszem są wyjątki) - jaki jest sens rodzić dziecko, żeby zajmowała się nim obca kobieta? -opiekunki nie są na zawsze one też biorą urlopy i mają swoje fochy, równie dobrze z dnia na dzień może sobie zrezygnować z pracy i nic jej nie zrobisz

spark, i dla wszystkich innych facetów co chcą zaradnej kobiety (ustawionej) Musicie się liczyć z tym że to będzie na TAKICH SAMYCH zasadach co wychodzenie z rozsądku (dla pieniędzy) przez kobiety: czyli kobieta będzie: -starsza od was o ok. 10l. -raczej niezadbana (często z nadwagą) bo zajmuje się interesami i nie ma czasu na diety/ładne, seksowne ubiory -będziecie na każde jej skinienie i bez dyskusji -Może nie chceć seksu miesiącami a jak pomyślicie tylko o zdradzie to dostaniecie kopa w 4 litery -facet siedzi w domu i zajmuje się dziecmi i domem(to wcale takie proste nie jest)

Owocu maliny to ty sie ogarnij:) Ty piszesz o przeszlosci, a dzis mamy rownouprawnienie:) Same tego chcialyscie wiec macie

Gość spark,
malina pisze takie bzdury ze nawet czytac mi sie tego nie chce, nie przeczytalem do konca...

Równouprawnienie jest tylko ładnym słówkiem i dla tych co zechcą się wybić ze sprawdzonego schematu, który nadal istnieje i ma się dobrze. Ja tam osobiście uwierzę w równouprawnienie jak zobaczę faceta w ciąży(faceta, który urodził się facetem)

Ona ma w niektorych kwestiach racje tyle tylko ze ona zatrzymala sie tak 10 lat wczesniej. Dzis dzieki rownouprawnieniu kobieta nie tylko pracuje w domu ale takze pracuje poza domem.

Gość anonimek on hehe
Malina mam to cos nazywa sie to kutas i ma 23 cm

Owocu maliny - rownouprawnienie oznacza rowne prawa, a nie to, ze jakims cudem ludzie beda w stanie robic rzeczy, ktore sa dla nich fizycznie niemozliwe, z powodu biologii I tak, jak inteligencja nie jest uwarunkowana plcia, tak mozliwosc zajscia w ciaze niestety jest, wiec taki argument jest bezzasadny W moim zwiazku panuje rownouprawnienie, partnerstwo i rowny podzial obowiazkow...

Ja nic nie powiedziałam o późniejszym okresie:P Późniejszy okres to wiadomo, że opiekunka. Tak ,Calluna79, ale z powodu tej biologii ludzie są dyskryminowani, też kobiety (przykład ze znajomą której nie chciano zatrudnić bo jest młodą kobietą, która może zajść w ciąże) To fajnie że panuje równouprawnienie u ciebie:)Zazdroszczę, niewielu facetów na to idzie:) (na prawdziwe równouprawnienie a nie kombinowanie jakby tu zaprzęgnąć kobietę w dwa etaty+dom a samemu nic nie robić)

Gość margo____
Mój sąsiad ma 42 lata, zawodówkę skończoną wieki temu, parę razy był za ganicą na zarobku (branża budowlana), os 3 lata siedzi w domu ze starymi rodzicami, ogląda seriale i gotuje obiady. Mówi, że teraz z praca cięzko, a on za 1000 zł robic nie będzie! I tak sobie siedzi:-0 Ale ostatnio poznał kobietke, wykształconą, pracującą na 2 etaty, z własnym mieszkaniem i ona zarabia, a on jej obiady gotuje...

A mojego kolegi nie chciano zatrudnic w przedszkolu, bo jest facetem :) Dyskryminacja tez dziala w obie strony

Owoc a ty w koncu jaki preferujesz model malzenstwa/zwiazku? Bo uwaznie sledze twoje posty od jakiegos czasu i troche sie juz gubie

margo____->a po tym odjechali na jednorożcu do cukierkowej krainy?:P Calluna79->A pewnie, nie wiadomo czy to nie pedofil. Którego faceta ciągnie do zajmowania się gromadką (nie jego)dzieci? Na jego miejsce jest 10 dziewczyn po pedagogice. Ja nie wiem czy oddałabym własne dziecko w ręce przedszkolanka, trochę bałabym się. very bad boy->Model różnoraki, w zależności od mojego nastroju:PA co jesteś mną zainteresowany?;* Nawet jeśli, preferuję facetów, którzy nie siedzą na damskim forum.