Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znam całą prawdę świata

Facet w wieku 30 lat powinien już coś mieć, bo inaczej to nieudacznik.

Polecane posty

Owoc nie jestem zainteresowany i nie interesuje mnie kogo preferujesz:) Zapytalem z ciekawosci bo z twoich postow bije po prostu niekonsekwencja.

[zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie Ja mam mieszkanie, dzialke pod budowe, niezle auto, wolny zawod itd, ale na pierwsza randke zawsze jade tramwajem, albo ide pieszo, a kobiety, ktora patrzy na faceta wylacznie przez pryzmat pieniedzy nie chcialbym miec nawet jako daleka znajoma niezłe rozwiązanie na wyczucie laski:)

Gość M .Ą . D. R. O. Ś . Ć.
Jak facet do 20 tki nie zmadrzeje a do 40 sie nie wzbogaci nigdy mu sie to nie uda.

setunia - nie jesteś zbyt wielkim mędrcem skoro nie umiesz ocenić laski bez udawania małego , biednego klamczuszka:)

A , to nie setunia a najmadrzejszy ( chyba z głupich :-) ) na świecie

Gość akacja85
a ja sie zgadzam z głownym tematem. spotykalam sie chwile z takim gosciem, co u mamusi na garnuszku , haj lajfik, ale pojecia zielonego o zyciu nie mial. Tylko sie wypindrzyc, w weekendzik na impreske skoczyc.okolo 30 lat mial, Fajny, wesoły, buzka piekniutka, ale co z tego jak charakteru nie mial, i nie widzial co to zycie. Pogoniłam szybko. Kobiety najwazniejsze zeby byc niezalezna, ale cioty faceta zadna prawdziwa kobieta nie zniesie/

Co do tematu to ja już wole mieć swoje małe mieszkanko i przez materialistki być nazywanym nieudacznikiem niż mieć na karku pasożyta co będzie mi życie obrzydzał i ściągał mnie w dół.

Gość drenażysta
"Co do tematu to ja już wole mieć swoje małe mieszkanko i przez materialistki być nazywanym nieudacznikiem niż mieć na karku pasożyta co będzie mi życie obrzydzał i ściągał mnie w dół. " Zgadzam się - kobieta to zabójca marzeń. Nie zmam żadnego mężczyzny, który podporządkowując się kobiecie i jej imperatywom doszedł do czegoś. Żadna kobieta tak na prawdę nie chce aby mężczyzna podwyższał swój status, ponieważ wyższy status oznacza zagrożenie konkurencją ze strony innych kobiet. Dopóki w życiu będą dla Ciebie ważniejsze swoje własne cele i nie będziesz się podporządkowywał społecznym konwencjom dotyczącym relacji męsko-damskich to będziesz wolny i szczęśliwy, a przy odpowiednim nastawieniu wcale nie musisz narzekać na brak kobiecego towarzystwa. Kieruj sam swoim życiem i nie przejmuj się tym jak bardzo niedojrzałym i dziecinnym będą Cię nazywać kobiety i zazdrośni faceci, którzy ugrzęźli w związkach ze zgorzkniałymi, nie wykazującymi szczątkowego szacunku dla swoim mężczyzn lafiryndami.

Gość gość
Wszyscy kawalerowie po 30 których znam mieszkają na swoim i narzekają że nie są samotni nie p********e że to kwestia mamisyństwa

Gość gość
Znam takich co mieszkają w wynajętym mieszkaniu, swojego nie mają, prace mają średnią a kasy na koncie zero bo wszystko na przyjemności i kobiety wydają, mają za to całą masę nieudanych związków. Taki ktoś nie nadaje sie do wspólnego, poważnego życia.Oczywiście świetnie kłamią i koloryzują na swoją korzyść a jak kobieta się zorientuje, że ma do czynienia z głupkiem bez niczego to szuka następnej kobiety i scenariusz się powtarza. Ktoś kto myśli poważnie o życiu to zawsze chce coś mieć a głupek to tylko żyje z dnia na dzień albo patrzy żeby rodzice dali, dziadkowie i rodzina bo jemu się należy bo w tym kraju jeszcze nikt się nie dorobił :D

Gość Resor
Mam 28 lat swojevmieszkanie i firme o wartosci 2mln zl ale dobrego samochodu nie mam do kase wole zainwestowac :D

Gość dfd

buhahaha no tk, powinien już mieć a ty oczywiście możesz już sobie pójść na gotowe. Facet musi wszystko,baba za to nie musi nic - nawet jak baba mieszka nadal z rodzicami to ok, facet już nie.Jak baba nie pracuje ok,jak baba nawet też nie ma nic ok.

Gdzie tu sens i logika - w zyciu róznie bywa,a w Polsce to już wogóle totalna masakra - jak ktoś ma utrudniony start, typu biedna rodzina, mała miejscowość gdzie brak pracy i brak pieniędzy na start w większym mieście to jest skazany na to na co jest - ściagnijcie rózowe okulary, to jest Polska a nie Anglia czy USA gdzie najgorszy dekiel sobie poradzi bo jest tam łatwy system.

Gość iuii

masz  rację blacharo, ale z drugiej strony gdyby jednak coś miał i pozwolił takiemu krwiopijcy zamieszkać pod swoim dachem tylko w zamian za seks to byłby nie tylko ciotą ale i frajerem.

Gość iuii

kobieto ty patrz na siebie a nie na to co ktoś tam ma czy niby nie ma po 30tce - a jak chcesz mieć takiego faceta to sama coś wnieś do tego związku i daj coś od siebie.A jak dla ciebie facet za biedny to go zmień lub sama sobie zarób leniwa lafiryndo.

Gość smród pasożytów

baby to w 95% pasożyty

Gość redborak

30 lat spłacania kredytu na mieszkanie? Zrobienie górki dzieci? To to jest to wsystko?

To ja dziękuję bo dla mnie to są żadne osiagniecia ani cele - i taki już jestem nikomu nic do tego. Autorka marzy pewnie o takim facecie jej sprawa - ja nigdy nie chciałem mieszkania,luksusowego auta,ani nawet żony i dzieci - moim marzeniem są podróże i zwiedzanie i chciałbym to kiedyś zrealizować,nie wszyscy muszą żyć bezmyślnie i stadnie bo sztuczne konwenanse to wymuszają,niektózy chcą być poza tym wszystkim i oderwać się od tego,patrz film "Fight Club".

Gość Technik pojazdów

Szukasz konkretnego zawodu, planujesz w przyszłości zostać diagnosta samochodowym? U nas uzyskasz konkretny zawód! Technika pojazdów samochodowych!!

Szkoła Plus Edukacja otwiera kwalifikacyjny kurs zawodowy już od września 2019!!!Gwarantujemy : nie ma wpisowego, wysoki poziom nauczania, niezbędne narzędzia do nauki, stawiamy przede wszystkim na praktykę, wykwalifikowana kadra nauczycielska. kameralne grupy, egzamin zawodowy nie będzie stanowił problemu! Zapisy już trwają!! Zapraszamy do kontaktu telefonicznego 717275032/ (33)