Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutniacha88

NOWE ŻYCIE..DO LATA 15 KG MNIEJ..............!

Polecane posty

Gość Smutniacha88

Witam was...chciałam zaprosić wszystkich do odchudzania się razem ze mną. Kto ma ochotę zrzucić kilka lub kilkanaście kilogramów! Ja zaczęłam już dziś!!!! Do dzieła :)!

Gość eeeee..
Ja codziennie mówie ze zaczynam od dziś i jakoś zacząć nie mogę :o Ale ok..Dołączę się ;) W sumie to chciałabym zrzucić do lata 10 kg.

Gość Smutniacha88
No to jesteśmy już we dwie :). Kto się jeszcze przyłączy :)? Ja marzę zrzucić te 15 kg które mi tak naprawdę przeszkadza :(.

Gość na kołowrotkuuuuuu
ja jestem na zdrowych nawykach od 1.01. ale wlasnie w tym momencie wyobrazam sobie jak zajadam przepyszne ciasto, nutelle, jezyki, czekolade, szarlotke z lodami- jejku, jak mi tego brakuje. nie watpliwie to zachcianka- dobrze ze nie mam nic slodkiego... poza tym ciagle widze swoje fałdki, czuje sie taka duza...

Wszystko pyszności...no ale jak sie chce w miarę wyglądać to nie mozna się poddawać no nie???

Gość na kołowrotkuuuuuu
Oczywiscie ze nie mozna sie poddawac...ale nie umiem sie juz doczekac kiedy bede szczupła...kiedy bedzie wiosna, bedzie ciepło, powietrze bedzie pachniało wiosna i powoli juz bedzie mozna sciagac grube plaszcze a zakladac t-shirty. Chciałabym wygladać w miare apetycznie ;) raz na jakis czas (raz w miesiacu) mozna zjesc cos slodkiego...

Gość eeeee..
Niby nie.. Ja mam ogromną motywację ale silnej woli ani chuchu...

Gość eeeee..
Dziewczyny a jesteście na jakieś diecie?

Ja tez chce już wiosnę i ukochane lato.... :). Co do diety to w tamtym roku zaczęłam walke z kg, chudłam tak do 82 ale ostatnio znowu przybrałam kilka kg. Moja upragniona waga to 70 kg z racji tego ze jestem wysoka mam 174 i jestem ciężkich kości więc jakbym była chudsza to nie bede za dobrze wyglądać.

Gość na kołowrotkuuuuuu
pewnie, tez nie mozna przesadzic w druga strone ;) mi do szczescia brakuje tyle -5 kilo. a dieta? nie lubie tego slowa. to zdrowe nawyki generalnie, regularne jedzenie, codziennie ruch... ale moze teraz to jest wlasnie ta pora na zgubienie tych kilosow- lepszej nie ma :) jak przyjdzie wiosna mam nadzieje ze bede juz miec 55 kg :)

ja nawet nie mażę o takiej wadze 55 kg... No ale moze uda mis ie osiągnąć to 70 :). Dziewczyny z jakich regionów Polski jesteście???

Gość na kołowrotkuuuuuu
to juz byłaby anreksja chyba przy Twoim wzroscie. ja mam 165. :) wiec 55 jest OK.

Gość eeeee..
Ja też chcę ważyć 55kg :) Jestem po dwóch ciążach. Syna urodziłam prawie 2 miesiące temu.Karmię go piersią także nie będę stosowała diet. Jedynie ograniczanie słodyczy[najlepiej całkowite ich wykluczenie ;P] i regularne posiłki.. Ciekawe czy mi się uda... Jestem ze Śląska :)

Gość na kołowrotkuuuuuu
eeee....a ile masz wzrostu? tez jestem ze Śląska? skąd dokładnie jestes? :)

Gratulacje bobaska :). Ja mam 23 lata w tym roku, nie jestem jeszcze matką...ale pewnie wszystko przede mną :). Najbardziej boję się, ze jak zajdę w ciąże to się roztyję i będę wyglądać tak jak w tamtym roku. ja jestem z centrum Polski...mieszkam między Łodzią a Warszawą :).

Gość eeeee..
Ja mam 164cm:) Dokładniej Górny Śląsk ;)

Gość eeeee..
Smutniacha--> dziękuję ;)

Moge sie przyłaczyc ? :) Mam 18 lat, 163 cm i wazne 81.2 a chcialabym spasc do 65, ale wystarczy mi 70 bo jestestem dosyc pozaokraglana :D

Gość na kołowrotkuuuuuu
ja się raczej nie przyłączę, chociaz chciałabym, ale nie, bo potem wiecej czasu bede skupiac sie wirtualnie na tym niz w realnym zyciu. czasem tu przychodze i czytam. ps. ja tez Gorny Sląsk.

Moge polecic, bo w zeszłoroczne wakacje sama załozylam taki topik gdzie razem z 3 innymi dziewczynami pisalysmy codzienny bilkans dnia i udało nam sie schudnac, ja osobiscie w miesiac stracilam 8 kilo. Jest motywacyjne, bo zawsze jak masz na cos ochote to liczysz co juz zjadłas i myslis ze pozniej bedziesz musiala napisac to na forum..

Gość na kołowrotkuuuuuu
ja to zapisuje w swoim notatniku. 8 kg w miesiac. to bardzo niezdrowo. nie dziwie sie ze wrociło.

Gość eeeee..
Ja też mam i cyca i dupy.. także nie wiem jakbym wyglądała z taka wagą. Ale napewno lepiej niż teraz ;) Na kołowrotkuuuuuu ---> szkoda :( Fajnie by było tak po sąsiedzku ;)

No własnie dobrze, 2 kg przez tydzien to optymalnie. Nie mam efektu jojo, tylko przestalam trenowac taniec, zajelam sie przygotowaniem do matury i mialam problemy ze zdrowiem, gdzie musialam spozywac posilki 3 razy dziennie zeby brac leki, nie moglam cwiczyc i musialam zrezygnowac z wegetarianizmu, Dlatego tak, a na dodatek przyszedl ogromny stres zwiazany z sytuacja zyciowa..

Po mnie tez własnie nie widac, ze waze az tyle. Jak pwoiedzialam kolezance to mnie wysmiala i powiedziala ze mam sobie nie zartowac, wymiarow ogolnie nie mam duzych, tylko tyle ze mam juz dosyc, bo jak wazylam 15 kilo mniej to bylo idealnie. A teraz jest nieciekawie, probuje juz schudnac od 3 miesiecy, wszyscy sie smieja ze wpadłam w paranoje :D Ale ja tak mam ;p A przytylam jeszcze dlatego, ze jakis rok temu bylam bardzo aktywna i dziennie spozywalam gora 1000 kalorii, z reguly jadlam tylko sniadanie i pozniej nie mialam czasu. niestety zdrowie mi podupadło i tak wyszlo, ze musialam ' nauczyc sie' jesc.. Doszlo do tego ze mama i kolezanki mnie pilnowaly. Teraz pod koneic lutego mam operacje, mam nadzieje ze w koncu bede mogla wrocic do mojego normalnego trybu zycia :)

* bez też. Wybaczcie, ze sie tak rozpisuje, ale jestem dosyc gadatliwa osoba. Jesli Wam to przeszkadza to moge sie zamknac :D

Kochani ja tu będę sie codziennie meldować i powiem wam, ze mi się w tamtym roku udało zrzucić to co zrzuciłam dzięki takiemu topikowi :).

Gość na kołowrotkuuuuuu
optymalnie to masz 0.5 do 1 kg na tydzien. zdrowo.

Dla mnie to nie jest optymalnie, bo jestem osoba ktora chodzi caly czzas z woda, pije kilka litrow dziennie. Zdarza sie ze rano jestem ciezsza niz wieczorem, a bylam u dietetyka i w moim wypadku 1,5 - 2 kilogramow jest ok..

Gość na kołowrotkuuuuuu
czemu sie zamykasz w trumnie?

w zupełności wystarczyłoby mi 0.5 kg-1 kg na tydzień :) oj byłabym szczęśliwa :D Na kołowrotkuuuuuu--> teraz ja zapytam;) a konkretniej to skąd jesteś ? Bo ja z Rudy Śląskej ;)