Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutniacha88

NOWE ŻYCIE..DO LATA 15 KG MNIEJ..............!

Polecane posty

Gość na kołowrotkuuuuuu
Tychy.

To jest pierwszy wers z mojego wiersza, wstawilam go do stopki, bo ostatnio troche przeraza mnie to co dzieje sie dookoła nas.. Wole to przeczekac w ciszy, z własnym sumieniem i osobami, ktore prawdopodobnie sa godne zauwfania ( chociaz zaufanie innych to tez sprawa dyskusyjna :D )

Gość na kołowrotkuuuuuu
eee...idz spac, ale nie jedz juz. zaczynałam od tej samej wago co Ty. ide juz zeby sie nie wkrecic. dobranoc i powodzenia-> zycze Wam zebyscie przywitały wiosnę z kilkoma kilogramami mniej :) sobie tez tego zycze swoja droga. :P

Hej kochani :). Jak tak...ja już uciekam do pracy... :). Mam nadzieję, że ten dzisiejszy dzień zacznie się dobrze w kwestii odchudzania :). Na śniadanie była kawa rozpuszczalna z mlekiem 0.5 i słodzikiem. Śniadanko dopiero po 9 w pracy. Miłego dnia :).

Pierwszy dzienbyl wyjatkowo straszny. Zawsze mam tak , ze jak przejde na diete to mysle caly czas o jedzeniu, a gdy nie jestem na diecie, co sie zadko zdaza, bo nie pamietam kiedy ostatni raz na Niej nie bylam, ale jak juz sie pozadnie zabiore to wpierdalam jak swinia.. Kosmos :D Wiec dzisiaj( az wstyd sie przyznac, ale moze jutro sie opamietam) : 11:00 - kanapka z dżemem i pierniczek. 12:00 - 12:30 marsz po parku 13:00 - obiad: półtora ziemniaczka i 2 łyzki sera 15:40 - kanapka z serem 16:40 - 17:50 jazda na rowerku stacionarmym 18:00 - kawa z mlekiem i łyzeczka cukru 20:06 - 21:30 rowerek A jak u Was ?