Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa

Matka mojego faceta

Polecane posty

Matka mojego narzeczonego mnie nie cierpi.Jesteśmy w anglii już 6 lat.Od 3 jesteśmy razem.Jego matka nas odwiedziła(3 lata nie widziała syna).I mnie zobaczyła pierwszy raz.Traktowała mnie jak szmatę w naszym domu.W ogóle sie nie odzywała do mnie , a jak ja zadałam jej pytanie , udawała , że nie slyszy i nigdy nie odpowiedziała.Do mnie mówiła imieniem jego byłej , nigdy nawet nie patrząc na mnie.

Gość uroczo
:D

Wkurzył się i zerwał kontakt z rodziną

Gość 1212121212121212121
Ale wredota delikatnie mówiac Ja bym jej dała do wiwatu chodziłaby jak w zegarku Tym bardziej jak Twój ukochany nie reagował i nie utemperował mamusi?

Gość 1212121212121212121
Czyli stanął w Twojej obronie To dobrze Wiem z doświadczenia że ciężko przetrawic taka jędze

a moze powinnas sie zastanowic dlaczego cie tak potraktowala? dlaczego bedac 3lata w zwiazku sie do siebie nieodzywliscie? nie bylo zadnych telefonow czy kartek z zyczeniami? moze jest jakis glebszy powod?

tez bym sie zastanowila nad powodem, moze masz dziecko czy cos, a tesciowe takich rzeczy nie lubia.. no ale jak nie mozesz wymyslic zadnego powodu to sie nie martw bo takie przypadki tesciowych sie po prostu zdarzaja. wspolczucia, nie bierz do siebie i olewaj sprawe.