Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

www.oryginal.pl

pytanie do prawdziwych fryzjerek

Polecane posty

Mam w rodzinie dziewczynę, która uczy się zawodu. Chcę jej zrobić prezent, bo ma już zapędy, aby kogoś ostrzyc itp. Jakiej marki nożyczki kupić, aby był to taki fryzjerski Mercedes? I może coś jeszcze? Doradźcie, bo zielona jestem. Z góry dziękuje🌻

dobre e fryzjerskie nozyczki to kwestia kilkuset złotych:) a nawet wiecejz tego co wiem dobra firma jest Jaguar jesli chodzi o to z tym ze fryzjerki kupuja nozyczki sprawdzajac czy dobrze im lea w dloniach...ogolnie odradzam ci ten pomysl. ewentualnie daj jej kase niech sobie kupi sama taki rodzaj i dlugosc nozyczxzek jaki chce

Rada pewnie dobra, ale to jest jeszcze dzieciak, nie ma nawet pojecia, że nożyczki mogą być markowe. Chciałam wyprzedzić jej oczekiwania, zaskoczyć.

pytałas sie o mercedesa z firm produkujacych nozyczki wiec ci powiedzialam a teraz pieprzysz ze to dziecko i nie wiem co to marka...zdecyduj sie moze?

Pieprzę, że to dziecko i dlatego nie dam jej kasy, sama muszę kupić:) Ale widzę na allegro jaguary za ok. 3oo. Chyba za tyle chłamu nie kuipe, Co?

300 zl to beda juz dosc dobre nozyczki ale doc zego one sa? czy to sa krotkie czy dlugie czy degazówki? ijesli sie dopiero uczy moze miec sredniej jakosci bo i tak je zajezdzi. dlatego lepiej kupowc drozsze bo tanie szybo sie niszcza i trzeba je czesto ostrzyc...najlepiej idz do hurtowni fryzjerkiej tam ci doradza rozmiar itp

A jaki rozmiar wydaje Ci sie najbardziej przydatny dla młodej adeptki? to nie mają być degażówki, raczej nożyczki, którymi bedzie obskakiwać całą rodzinkę:) choćby w domu

to kwestia gustu :) sa fryzjerki ktore lubia krotkie..a sa takie ktore lubia dlugie bo nie cieniuja degazowkami, do cieniowania uzywaja trtylko dlugich nozyczek. ale ona napewno nozyfczkami cieniowac jeszcze nie bedze ( predzej sobie paluchy poucina) wiec chyba krotkie...przejdz sie do hyurtwoni i sama poogladaj potrzymaj w rece itpp

I tak zrobie. Gdybym jej dała kaske, kupiłaby nożyczki za 25, a reszta na tanie szmatki by poszła:D:D:D Dzięki, naprowadziłaś mnie🖐️

Gość przyszła fryzjerka
ja najbardziej bym chciaa degażówki. Zwyle nożyczki to nie atrakcja

Gość Emilka Krakuska
Gerlach. Nie są az tak drogie a godne...