Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvffffdddd

sporadyczny sex małżeński

Polecane posty

Gość vvvffffdddd

Witam. Ja mam 24 lata, on 28, od roku jesteśmy małżeństwem. Od pewnego czasu mamy taki problem. A właściwie to ja mam problem związany z nim, bo on nie uważa tego za problem. Ja często mam ochotę na sex, on raz na tydzień-dwa tygodnie. Już mnie to stanowczo wkurza. Jestem młoda i mam swoje potrzeby. Czym to może być sp9owodowane??

nie wiem dziwny facet ja mam 30 lat i ze swoja zona to bym chcial co dzien a ona jak twoj maz nie ma ochoty dla mnie to nie do pojecia

Gość deli deli...
mój m też by tylko raz w tyg :O a ja zawsze mam cheć...co zrobić mam wiekszy temperament. Nawet nie raz się przez to ścieliśmy. Ostatnio stwierdziłam otwarcie, ze jak nie będzie ze mną częsciej się bzykła to sobie poszukam kochanka:D

Gość vvvffffdddd
Najgorsze że (jestem fetyszystką kału) jak mam ochote na cudowny stosunek z dużą ilością kupki to on akurat ma zatwardzenie POMOCY!!:(

Gość deli deli...
On sie zaparl, ze jak chce, to moge sobie znalesc kochanka, byle by on o nim nic nei wiedzial :D Takze 3 razy w tygpodniu mam niezapomniany sex, a do mojego lubego sie nawet nie blagam