Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazy-angel

Czy na uczelnie trzymają kopie pracy licencjackiej po obronie??? PILNE!!!!!!!

Polecane posty

Gość crazy-angel

jak w temacie...czy na uczelni przetrzymują i na jaki czas (około) prace licencjackie studentów ...po obronie jak wiadomo...

Gość judiadi
tak trzymaja wszystko przez 10 lat a pozniej nie wiem gdzie to idzie

Gość crazy-angel
a jeśli ja swoja zgubiłam a teraz pilnie ja potrzebuję to czy dają mi na uczleni ją choc do skopiowania znowu?? wiem ze pisze niezrozumiale troche ale jestem cala w nerwach ;/

Gość crazy-angel
nie:( to chodzi o prace szwagierki ktora ja mialam a potem moj ukochany ja zabral spowrotem i...przepadla:( a teraz jest jej pilnie potrzebna...niema zadnych kopii ani nic:(

Gość crazy-angel
nikt nie wie??:(

Gość magisterskie ida do archiwum
wiec licencjackie pewnie tez. A szwagierka dawno temu sie bronila? Ja musilam oddac tez prace w wersji elektronicznej, na plycie CD.

Gość magisterskie ida do archiwum
w dziekanacie uczelni, na ktorej szwagierka sie bronila powinni wiedziec, gdzie jest kopia. Prace magisterskie drukujesz 3 egzemplarzach (plus jeden na CD), a sama w domu masz tylko jeden, dwa oddajesz.

Gość crazy-angel
ona się broniła jakieś 3 lata temu nie więcej.. chyba się zabiję jak to się nie znajdzie:(:(

Gość powinny być w uczelnianej
bibliotece oraz w dziekanacie - przy czym tę z biblioteki otrzymasz łatwiej. Będziesz mogła z niej skorzystać na miejscu, ale nie pozwolą Ci jej skserować ani pożyczyć na dłużej - tego się nigdzie nie robi. Jeśli szwagierka broniła się 3 lata temu, to pewnie oddała też pracę w wersji elektronicznej.

Gość crazy-angel
ale skoro to jej praca i ona sama by po to podjechała to może by jej udostępnili:( bo w domu już nie ma żadnej kopii :(