Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaaa21212121

Mój facet zachowuje się dziwnie ostatnio

Polecane posty

Gość Olgaaaa21212121

Olewał mnie więc i ja zaczęłam go troche olewać rzadziej dzwonic itd. On teraz jest naprzemian bardzo miły albo bardzo nie mily. mówi żebym się zmienila i była dla niego milsza bo on jak będe taka dalej to nie wie jak to dalej będzie. Ale ja nie jestem jakaś nie miła dla niego poprostu juz kolo niego nie skacze jak kiedys. I twierdzi ,ze ja powinnam znowu koło niego skakać tylko nic wtedy z tego dobrego nie wychodzilo..Iraz pisze do mnie jakieś czułe smsy potem przez tek jest nieprzyjemny.. O co tu chodzi?

Gość Olgaaaa21212121
wogole ostatnio mi to wypomniał ,ze go olewam ,że nie jeżdze do niego tak często jak kiedyś.. ale nieraz nie mam siły bo są ciągle kłotnie i to wcale nie jest dobrze jak jestem dla niego zbyt mila

Gość 19polinka85
mialam tak samo, rozstalam sie, jest mi cholernie smutno i ciezko ale musze sie z tym uporac. Zbyt wiele przez to mialam nerwow i wylanych lez.

Gość Olgaaaa21212121
No właśnie same nerwy są. jestem miła zbytnio to jest źle , troche go olewam też jest źle i zamiast się przejąc tym i byc dla mnie poprostu lepszym to on mnie krytykuje i chce sprowadzić do tego co było. Co prawda widać ,że sie przejał ,że ja sie tak zachowuje ,ale dalej jest nie miły chwilami .. a szkoda gadać