Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hardyyyyy

z kasztana do blondu?

Polecane posty

Gość hardyyyyy

hej, jakiej farby musze użyć żeby z kasztana wrócić do blondu ? (nie chcę też za bardzo niszczyć włosów, ani udawać sie do fryzjera) pomocy! z góry dzięki .

Gość Jamicka
joanna rozjasniacz,10 min dluzej potrzymaj na glowie i na 2 dzien farba i nawet przezroczyste beda :)

Gość hardyyyyy
a bez rozjaśniacza da jakoś radę ? nigdy nie używałam farby, tylko szamponów koloryzujących, nie chce popelnic błędu, ani zniszczyć włosów.

rozjaśniacz i później jeszcze farba- koszmar dla włosów, miałabyś siano na głowie ciężko może być z tą zmianą koloru i jednoczesnym zachowaniu dobrej kondycji włosów

Gość hardyyyyy
one nie są takie do końca kasztanowe, taki ciemny blond. ale już próbowałam wrócić do mojego jasnego blondu, różnymi szamponami.

szamponami koloryzującymi nie uzyskasz jaśniejszego koloru, jedynie farba może pomóc, najlepiej będzie jak pójdziesz do salonu fryzjerskiego, bo sama jak zaczniesz kombinować, to żeby ci rude nie wyszły czasem :)

Gość hardyyyyy
bo z natury jestem ciemna blondynką. i już robiłam szamponami jasny blond i miałam, bardzo jasne włosy. ostatnio zrobiłam kasztanowy brąz i wyszedł mi rudy. teraz mam taki pomiędzy ciemnym blondem a kasztanem. używałam szamponów do 24 myć, ale wiadomo, że do końca nie zejdzie. za tydzień idę na 18 i chciałabym jakoś wyglądać.

Gość Idz koniecznie do fryzjera
na dekoloryzacje. Inaczej sie nie da.