Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arwena737

nie jestem w jego typie

Polecane posty

Gość arwena737

jestem dość ładna i nigdy nie miałam problemów z facetami, wprost przeciwnie. jestem niestety troszkę przy kości, ale, jak już powiedziałam, nigdy nie było to dla mnie problemem. aż do dzisiaj. dziś właśnie jeden koleś, który nie wiem, z jakiego powodu wymyślił sobie, ze mi się podoba, powiedział że nie jestem w jego typie! zrobił to na dodatek przy mojej koleżance i jego kumplu! nigdy nie przezyłam jeszcze takiego wstydu, nie spojrze już chyba na nią! a najlepsze jest to, że jakiś czas wczesniej mówił swoim kumplom, że ma na mnie ochotę! nie wiem, co mam myśleć, ale w życiu się jeszcze tak podle nie czułam, pomóżcie:(

Ofelia - Maria Pawlikowska-Jasnorzewska Ach, długo jeszcze poleżę w szklanej wodzie, w sieci wodorostów, zanim nareszcie uwierzę, że mnie nie kochano po prostu.

Gość mialam tak samo,
nie wiem czy to Twój problem.. być może to typ figo fago przed kumplami, czyli ktoś kogo należałoby unikać :o

Gość Blood Death
schudnij, to bedziesz w jego typie

Gość arwena737
jeeeeesuu pomózcie booooshe pomocy help

straaasznie przezywasz :D czyzbys zalowala ? Podobno olewka jest najlepsiejszym sposobbbem, ile macie lat, bo zachowanie srednio- srednie- gimnazjalne :)

Gość zsgtswgyxcfd
mogłabyś być ósmym cudem świata a i tak nie będziesz sie podobac wszystkim zobacz jak wybieraja Miss Swiata - zawsze się Tobie podoba? Ja gustuję w ciemnych kobietach, mało która blondynka mi sie podoba, a i tak stwierdzę, że brunetka bardziej mi się podoba wyluzuj, miej do siebie dystans, dbaj o siebie, ale nie popadaj w jakiś narcyzm

Gość kriska
wspołczuje poniewaz Cie rozumiem,podobnie sama siebie postrzegam jak Ty.Tylko,ze gdybys sie na 100% akceptowała jaka jestes,nie przejełabys sie jego tekstem,a jednak przejełas sie:) Czemu nie spojrzysz na kolezanke.?daj spokoj jakso rywalizujcie miedy soba czy co?Piszesz,ze nie miałas problemow z facetami,to wez jakiegos swojego kumpla,byłego ,czy kogos naprawde przystojnego z płci meskiej przyprowadz i udawaj bezczelnie przy ty twoim znajomym co ci tak powiedział,ze z nimi jestes,albo nawet całuj sie z nim przy tym gosciu.

Gość arwena737
nie jestem narcystyczna, chodzi mi tylko o to, że to strasznie upokarzające usłyszeć coś takiego, i w dodatku przy ludziach!!! a z tą koleżanką nie rywalizujemy, ona była ze swoim facetem, a ten drugi to jego kumpel. na dodatek sam kazał dzwonić do mnie, zebym wyszła do nich, a potem taki tekst! fakt, ze był troche pijany niczego tu nie zmienia chyba:(

Gość alalalalalalalala
widac ze bardzo mloda z Ciebie dziewczyna chodzisz max do 1,2 liceum :) "faceci" a raczej chlopacy w tym wieku nie sa zbytnio dojrzali...koles ktory tak do Ciebie powiedzial w dodatku przy ludziach nie ma klasy, jest zerem. Poza tym strasznym prostakiem! twierdzil "ze ma na Ciebie ochote" no sorry ale jakby mi jakis facet tak powiedzial to bym mu w ryj strzelila! Konkludujac koles cham i prostak wiec nie masz sie co przejmowac glupim pierdoleniem jakiegos ruchacza. Sam ma widocznie jakies kompleksy i glowe daje ze idealem nie jest - bo idealow nie ma :) trzymaj sie od frajera z daleka! A jak kolezanka jest dobra kolezanka to bedzie tak samo zażenowana tym faktem jak Ty, a nie sie z tego wysmiewala

Gość arwena737
Dzięki za miłe słowa, już mi troszkę lepiej:) a on rzeczywiście ma 18 lat, a z "ta ochota na mnie" nie powiedział mi tego w twarz, słyszałam to tylko z wiarygodnego źródła:)

Gość alalalalalalalala
no to 18 lat a sieczka w glowie ;) bywa i tak...:O milo ze jest Ci lepiej :) naprawde nie masz sie co pustakiem przejmowac bo takich to nawet nie ma co szanowac, jak sie sami nie szanuja, nie zna kogos a juz by go chcial dymac...a potem gada ze nie w jego typie...moze wiedzial ze Ty sie nie dasz i po zlosci tak powiedzial. Tak czy owak glowa do gory i zapominamy o zaistnialej sprawie, zyjemy dalej a od frajera omijac szerokim łukiem :) 🌻

Gość ale jak to?
i czym sie przejmujesz- jeden woli koty,inny psy, a taki to woli tipsiary:) glowa do gory,ubierz sie ladnie przeczytaj dobra ksiazke a zapewne jakis facet pokocha ladna nieglupia dziewczyne;)