Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Dafnyja.

Duch u sasiadki w mieszkaniu?

Polecane posty

Go艣膰 Dafnyja.

Wczoraj w nocy siedzialam u sasiadki. Tak sobie gadalismy i co jakis czas stukot dobiegal z innego pokoju (nikogo nie bylo..godz ok 1:00 w nocy). Po chwili cos glosniej trzaslo a ja z przerazeniem w oczach (myslalam ze to moze zlodziej sie wlamuje) popatrzalam na sasiadke. Ona jak gdyby nigdy nic mowi ze to duch,ale jest nieszkodliwy. Ze kiedys w tym mieszkaniu zabil sie jakis facet i raz go nawet widziala w nocy przez chwile jak na nia spogladal zza drzwii. Bylam w szoku i przypomnialam sobie jak pilnowalam jej mieszkania,ze duzo dziwnych dzwiekow wydobywalo sie z kuchni albo pokoju. Mieszkam na tym samym pietrze i u mnie tych dzwiekow nie ma. Przewaznie jak siedzialam w pokoju sasiadki slyszalam natretne pukanie do drzwi. Po ich otwarciu nikogo tam nie bylo a pukanie ustalo. Jak poszlam do pokoju to znow te pukanie. Troche sie wystraszylam. Pukanie jest kazdego dnia miedzy 12:00-14:00. Czy jesli to duch,to moze mi cos zrobic? Boje sie teraz tam isc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dafnyja.
Zna sie ktos na duchach?

Udost臋pnij ten post

ja mam now膮 lod贸wke, kt贸ra ha艂asuje tak, jakby kto艣 dobija艂 si臋 do drzwi, albo kto艣 by siedzia艂 w jej 艣rodku i rozwala艂 produkty :), z pocz膮tku zrywa艂am si臋 na r贸wne nogi, teraz juz nie reaguj臋. podobno lod贸wki z systemem no-frost bywaj膮 g艂o艣ne (tak powiedzia艂 pan w sklpie, jak pyta艂am czy tonormalne) sprawdz jak膮 s膮siadka ma lod贸wke, bo by膰 mo偶e Ci臋 wkr臋ca a Ty jej uwierzylas :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dafnyja.
Nastepnym razem bedziemy popalaly maryche u mnie ,bo tam juz nie pojde!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dafnyja.
Ale pukanie dochodzi z drzwii a nie od lodowki. A halasy to w stylu jakby ktos garnek polozyl na stole,albo otworzyl okno. Teraz tak mysle,bo w tym jednym pokoju jest strasznie lodowato mimo ze kaloryfer grzeje,a okno jest zamkniete

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdfgnvcxxx
az mnie ciary przeszly. na pewno jest jakies wytlumaczenie na te dzwieki u twojej sasiadki. Moze odglosy dobiegaja od sasiad贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WRRRW
TO NA PEWNO DUSZE Z TUPOLEWA J膭 ODWIEDZAJ膭

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adaaadasdasdads
WYGLADA NA TO ze duchy sa, a jak s ato po cos przyszedl,moze bo dusze jeszce osoby zyjacej,w przeciagu kilku lat okolo 3 ktos wtym domu odejdzie, albo dusza zmarlego szuka pieniedzy ktore zostawil a nikt nie znalazl...duzo jest podstaw do myslenia po co przyszedl, wyswiecic mieszkanie woda swiecona i zdrowaski odmowic,pomoze na jakis czas a moze na zawsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dafnyja
Zrobi艂am duchowi laske a on spu艣ci艂 mi sie w usta ektoplazm膮 pozniej wzial mnie od ty艂u i spu艣ci艂 mi sie w 艣rodeczek a pozniej wyrzek艂 grobowym g艂osem ze nie za艂ozy艂 prezerwatywy Czy moge zajsc w ci膮偶e i urodzi膰 duszki ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dupeczka z okieneczka
Troch臋 dziwna ta spokojna reakcja s膮siadki.. Mo偶e si臋 przyzwyczai艂a, ale mnie by艂oby szkoda 偶e jaka艣 dusza si臋 b艂膮ka po moim mieszkaniu... Mi po 艣mierci przyjaciela przytrafia艂y si臋 dziwne rzeczy. Nie zapomn臋 jak w dzie艅 kiedy dowiedzia艂am si臋 o jego 艣mierci (ale jeszcze przed t膮 wiadomo艣ci膮) sta艂am na przystanku i zacz臋艂o strasznie co艣 stuka膰 w dach, ludzie zacz臋li si臋 patrze膰 na dach przystanku a tam nic nie by艂o, potem jak sz艂am mia艂am wra偶enie 偶e kto艣 mnie obj膮艂 od ty艂u (odwr贸ci艂am si臋 a tam nikogo nie ma) p贸藕niej jak ju偶 wiedzia艂am, kt贸rego艣 dnia pisa艂am do znajomego, 偶e nie mog臋 pogozi膰 si臋 z jego 艣mierci膮 i w tym momencie spad艂a puszka z piwem z 艂awy (nie sta艂a na kraw臋dzi, okna by艂y pozamykane a ja daleko), poza tym strasznie mi si臋 艣ni艂, bardzo si臋 m臋czy艂. Mi poradzono modlitw臋, baaardzo du偶o si臋 modli艂am o niego, siedzia艂a z r贸偶a艅cem i ipo jakim艣 czasie wszystko ucich艂o, nawet przesta艂 mi si臋 艣ni膰 (pami臋tam ostatni sen jak siedzieli艣my na 艂贸dce i rozmawiali艣my a wszystkim co si臋 dzia艂o, na koniec mnie przytuli艂 i tak sobie byli艣my przytuleni a偶 si臋 obudzi艂am...Do tej pory zastanawiam i si臋 czy to mo偶liwe i czy to nie zbieg okoliczno艣ci dziwnych...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolonC
haha podszyw dobry:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dupeczka z okieneczka
No i jeszcze ten znajomy poradzi艂 偶ebym zapali艂a 艣wieczk臋, pomodli艂a si臋 i poprosi艂a 偶eby odszed艂, 偶e musi to zostawi膰 i 偶e tam b臋die mu lepiej... Nie wiem czy to prawda, czy chcia艂 w ten spos贸b wym贸c na mnie to 偶ebym ja odpu艣ci艂膮 (twierdzi, 偶e my sami nie pozwalamu duszom odej艣膰 przez to 偶e nie chcemy 偶eby odeszli tak naprawd臋).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysle ze to nie duch
tylko myszy pierdz膮 w mieszkaniu i stad te ha艂asy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adaaadasdasdads
Nie prowokuj ducha bo duch cie wyrucha :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WRRRW
my艣l臋 偶e to za艂oga tupolewa tak chodzi po tym mieszkaniu - my艣l膮 偶e to smole艅sk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miedziany loczek
ja te偶 my艣l臋 偶e to za艂oga tupolewa szuka jedzenia w lod贸wce s膮siadki - szukaj膮 tam whisky by si臋 nawalic

Udost臋pnij ten post

no tylko spr贸buj to ja ciebie zwi膮偶臋, i codziennie b臋d臋 karmi艂a 40 jogurtami, po tygodniu dostaniesz srak臋 i zginiesz pod nawa艂em w艂asnej kupy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarnyg膮siow
to marsza艂ek p艂a偶y艅ski z tupolewa wywija lask膮 marsza艂kowsk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kocham was podszywy
kocham tematy o duchach, na kafe zawsze ko艅cz膮 si臋 tym samym:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dafnyja.
obciagne za pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dafnyja.
Pisalam tylko 1 i 3 post,reszta to podszywy. Sasiadka mieszka tu od 6 lat,ja od 2. O tym duchu wie od sasiadow bo niepokoily ja odglosy. Ale mowi ze ten duch jest nieszkodliwy. Wgl to z tego co mi opowiadala,to wiele razy miala do czynienia z innymi silami. Mowi o tym bardzo spokojnie. Jak ja o tym uslyszalam to przeszedl mnie przerazliwy dreszcz i strach jak nigdy nic. Gadalysmy sobie,a to cos jakby otwieralo w innym pokoju okno i stukalo cos raz na jakis czas. Mam nadzieje ze nie przyjdzie za mna do domu tylko zostanie u sasiadki

Udost臋pnij ten post