Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Florcia f

dlaczego mi to zrobiil;(

Polecane posty

jestem z chłopakiem 2,5 roku, od pewnego czasu troszke sie nam nie ukladalo moze z mojej winy bo troche go olewalam;/ wczoraj dowiedzialam sie ze byl na weselu w sobote , nie wiem czy sam czy z kims;/ przykro mi z tego powodu , co mam dalej robic , dzis sie z nim spotykam , jak ma sie zachowac;(? zawsze byl dla mnie dobry a teraz jest taki chamski , nawet nie chcial sie za bardzo spotkac;/ mi chodzi o to ze by chociaz mi powiedzial o co chodzi, czego taki jest , bo jeszcze dwa tygodnie temu pisal mi ze teskni itd;/powiedzcie mi co mam robic i jak sie dzis zachowac;(? dodam ze go kocham i trudno byloby mi bez niego ;(

albo kreci na 2 fronty albo jego zauroczenie się wypaliło a miłość nie postała. choć może też być jeszcze jakaś inna możliwość

jest mi strasznie przykro, ale dziwi mnie to ze kilka dni temu bylo ok;(

nie wiem sama;( przyjaciolka mi mowi ze chce mi pokazac ze ja jego tez olewalam i zebymzobaczylajak to jest;(ale z drugiej strony to wesele..

Gość Inaczej to powiem
trzeba bylo go olewac?? Na jego miesjcu zaczalbym szuykac kolejnej dziewczyny juz z poczatkiem, jak bys zaczela mnie olewac. Nic bardziej nie mobilizuje do zdrady i do szukania drugiej kobiety, jak olewanie :D

Gość Inaczej to powiem
gowno bys zauwazyla. Jak sprytny, to sobie poradzi z toba bez problemu, a nawet nei wbedziesz wiedziala, jak se znajdzie druga, a zerwanie z toba, to tylko kwestia czasu bedzie.

Gość Inaczej to powiem
kochasz go teraz bo masz podejzenie, ze m a inna, wtedy odzywa sie w tobie milosc, bo nie chcesz zostac porzucona :D Jak sie okaze, ze nie ma innej, i ze nic sie nie stalo, to wtedy on ci sie znudzi w minute. Niech zgadne, jestescie z gimnazjum, badz poczatki szkoly sredniej

Gość rada jest dobra
Moze ma zespol napiecia przedmiesiaczkowego.Po okresie mu przejdzie !!!

po pierwsze przeprosić jego za swoje zachowanie i z nim szczerze pogadać

Gość Inaczej to powiem
A on sie do ciebie odnosi w sposob opryskliwy wlasnie przez to olewanie. Widac, ma cie dosc, juz mu wystarczajacy zdziargalas psyche tym swoim zachowaniem.

no tak ale czy on bedzie ze mna szczerze rozmawial;( ja tak nie znosze jak ktos jest ze mna nie szczery ;/ja zawsze bylam z nim szczera;/ wg mnie lepsza jest najgorsza prawda niz kłamstwo;/

ale on nic zlego nie powiedzial do mnie , tylko nie odpisuje mi czesto, nie chcial sie spotkac , chociazby po to zeby to wyjasnic, bo przeciez nie chodze z nim miesiac tylko 2,5 roku...a to sporo

Gość Inaczej to powiem
Za kazde olanie ze strony swojej kobiety bylem zawsze wkurwiony i mialem ja ochote zostawic. Po godzinie, dwoch przechodzilo, ale ileż mozna. To wszystko narastalo i juz kilka kobiet wbrew swoim zachowaniom wczesniejszym nagle zaczynaly mnie kochac:D Życze wam zejscia, ale jesli olewalas go porzadnie, to daj mu spokój.

Gość Inaczej to powiem
Po takim czasie powinniscie sie znac i na olewanie nie zwracac uwagi, choc ciezko mi to pisac, bo moja jak zaczela mnei olewac z poczatku znajomosci, to postawilem sprawe na ostrzu noza. Piszesz w takiej formie jakbyscie byli w gimnazjum, a znali sie pol roku gora. W takim przypadku naleza ci slowa wytlumaczenia z jego strony.

dzieki;( a co byscie na moim miejscuzrobili jesliby wasz facet albo kobiteta poszla/edl na wesele nie wiem czy z kims czy sam /sama ?(mam nadzieje ze dzis sie dowiem)

tylko on nie widzi w ogole winy w sobie;/ poszedl sobie i tyle;/ po 2,5 roku;/

nigdy nie spodziewalabym sie po nim ze taki bedzie dla mnie;/ zawsze mowil ze mnie kocha itd; (;(

Gość Inaczej to powiem
No to po hvj go olewalas. On mowil, ze Ci kocha, a Ty olewka.

Gość rada jest dobra
Daj na msze w kosciele,Moze sie nawroci.A jak nie to musisz dralowac do Czstochowy.Innej rady nie ma!