Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Florcia f

dlaczego mi to zrobiil;(

Polecane posty

Widocznie do siebie nie pasujecie. Odpuść sobie. Nie można tak żyć ciągle robiąc sobie na złość i się olewać. Chyba nie na ty to wszystko polega. A to że nie zaprosił Ciebie na wesele jako osobę towarzyszącą to szczyt chamstwa.

ale on mnie kochal bardzo jeszcze po sylwestrze mowil ze nic tego nie popsuje;\(

A czemu nie poszłaś z nim? Wytłumaczył Ci? Jak się kogoś ma to na wesela nie chodzi się samemu. Jeśli szedł jako osoba tow. to powinien Ci to powiedzieć i zapytać czy wyrażasz zgodę.

bo troche sie klocilismy , ajkby nie pewna osoba to bym nawet o tym nie wiedziala , a on nawet sie nie poczuwa do tego zeby mi to wyjasnic czego tak zrobil i o co mu chodzi , czy ma kogos , czy co , bo ja nie wiem , dzis sie z nim spotykam oczywiscie z mojej inicjatywy i z laska napisal ze sie spotka;/

Dziewczyno nie dziw się jak go olewasz to po prostu zaczyna Cię miec dosyc, poszedł sam albo z kim innym na wesele po nie chciał abys mu strzelała fochy przy ludziach

ale to nie bylo wesele z jego srony tylko albo ktos go zaprosil albo sam byl zaproszony ;/

Moim skromnym zdaniem to niestety długo nie będziecie razem. On widać ma Ciebie dość a ty również tak nie do końca serio go traktujesz. Nie wystarczy sama miłość. Liczą się też inne wartości. Szacunek, szczerość...

To trzeba było od początku się starać. Teraz zostaje Ci udowodnienie, że Ci na nim bardzo zależy i że jest dla Ciebie bardzo ważny. Decyzja będzie należała do niego.

Gość cholerra
ile ty masz lat? jak czytam twoje wpisy mam wrazenie ze albo masz z 15 lat albo jestes emocjonalnie uposledzona