Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojteczek

Zemściłem się na byłej, teraz grozi mi odsiadka.

Polecane posty

Gość wojteczek

Moja dziewczyna mnie zdradziła, w sumie to zdradzała mnie kilkukrotnie z jednym i tym samym kolesiem. Któregoś dnia nie wytrzymałem, wygarnąłem jej to, powiedziałem że wiem, myślałem że ona się zawstydzi i przestanie, ale nie... ona ze mnie szydziła i śmiała się w twarz. Postanowiłem się zemścić, któregoś dnia poszedłem do niej do mieszkania, wpadłem pod pretekstem rozmowy, a potem w łazience wziąłem jej tampon i zamieszałem w kreciku (taki proszek do czyszczenia rur, bardzo żrący), następnie włożyłem z powrotem do paczki. Ona potem ten tampon włożyła sobie (wiadomo gdzie), i miała bardzo ostre poparzenia, możliwe że jest już bezpłodna i na dodatek nie czuje przyjemności z sexu, bo mocno wypaliło ścianki tej intymnej części ciała. Później się wszystko wydało, bo ona chciała sądzić ta firmę od tamponów, ale labolatorium policji to zbadało i okazało się że tam był krecik.... no i doszli do mnie, teraz mam sprawę w sądzie, grozi mi od 6 miesięcy do 3 lat pozbawienia wolności... mój świat się zawalił przez jej wściekliznę i puszczalstwo... choc po części tez czuję się winny... Dlatego ostrzegam kobiety... nim dacie innemu, zastanówcie się dwa razy, bo wszyscy moga na tym dużo stracić, wy też.

Gość y575
O matko! Za coś takiego to ci się duża kara należy. Tragedia. Ale sądzę, że to prowo.

Gość lukierek:))
taa glupszej prowokaci nie widzialam. po pierwsze tampony sa w folijce ochronnj po drugie gdybys go zamoczyl, to by napecznial haha dobre sobie. debil...

Gość up.......,m.,
sa w folii ochronnej tampony

Gość kkkiiikkkaaa
No debil jak nie wiem, smieszą mnie osoby wymyslające prowokację na temat, o którym nie mają zielonego pojęcia (jak tutaj o tych tamponach):D:D

Gość Bincaaa
Ok, odwinales z folii, wytaplales w tym krecku, tampon napecznial, zapakowales znowu do folii, wlozyles do pudelka, potem ona rozpakowala i nic nie zauwazyla :-D hehehehe :-D :-D marna wyobraznia :-D

Gość hahaha niestety nie wszystkie
matolki o tym wiedza.

Gość daremne..........
To nie mozliwe zebys wzia tampon namoczyl i spowrotem wsadzil do pudelka a ona by tego nie zauwazyla:O A to dlatego ze po pierwsze tampony sa zapakowane , kazdy z osobna i zeby go wyciagnac musial bys odpakowac i juz bylo by widac ze ktos to wczesniej zrobil:O No i najwazniejsze jakbys go namoczyl w tym krecie czy obojetnie w czym tampon by napecznial bo taka jego rola:D i ta dziewczyna musiala by byc slepa zeby tego nie zauwazyc:D ale + za wyobraznie :classic_cool:

Gość daremne..........
i juz mnie uprzedziliscie:D

Gość wrrrwwweee
jacy wy jestescie pusci,gdzie tu mowa o jakims namaczaniu?:D pisze chyba wyraznie ze wymieszal go w proszku nie?:D tumoki:D

Gość demi mur
taka prowokacje mogl wymysleć tylko prawiczek Leviatan:D

Gość ...NATALA........
BEZDURA!!!!!!!!!!!!!!!! Wymyśl lepszy scenariusz.

Gość a tak w ogóle to kret jest
rzeczywiście aż tak żrący, że może spowodować poparzenia?

Gość a tak w ogóle to kret jest
heh przeczytałam ten artykuł, rodzice są winni temu i oczekują przeprosin. powinni pilnować dziecka :o

słabe to prowo która dziewczyna użyłaby rozpakowanego (?!?) tamponu?

Gość asffffffffffffasfasdf
a tak w ogóle to kret jest A masz dziecko?? Dziecka w 100% nie upilnujesz bo zawsze jakiś swój sposób znajdzie i nam ucieknie.Uważam że rodzice nie są bez winy,ale takie artykuły powinny być inaczej rozmieszczane w sklepach i chronione przed kontaktem z dziećmi.

Śmiech na sali, przecież tampon po namoczeniu "puchnie" tak wiec jak mógł wsadzic go spowrotem do paczki i laska sobie go założyła:O Jak juz wymyślacie prowo to chociaż myślcie:P