Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BakeRolls

FRYZURA STUDNIÓWKOWA!

Polecane posty

Gość BakeRolls

Mam dzisiaj studniówkę :) i nie wiem co zrobić z włosami! W koncepcji miałam, żeby grzywkę zaczesać ładnie na skos, z boku zrobić francuza, idącego aż z tyłu głowy i wszystkie włosy przerzucić przez jedno ramię i je lekko poskręcać. Ale na moich włosach może to nie wypalić :( Wiec czy taka fryzura: http://www.studio-mody.com.pl/wp-content/uploads/2010/10/252.jpg mogłaby być, czy jest pracochłonna (dziewczyna robiąca fryzurę jest fryzjerką, ale nie ma żadnych przyrządów bo nie pracuje i muszę wziąść ze sobą jakieś rzeczy)?

Gość BakeRolls
Albo macie jakieś inne propozycje fryzur? Mam okulary i wysokie czoło :( grzywkę sciętą na skos, włosy długie do połowy pleców ale nierówne, niektóre z góry są pozostałościami po dawnym stopniowaniu. Chciałam coś z warkoczykami bo ładnie to wygląda ale nie wiem już sama :P

taka fryzura nie jest pracochłonna tylko jest to fryzura która się szybko może popsuć.. to jest bardzo luźne upięcie i dlatego szybko się może rozwalić.. wydaje się na pierwszy rzut oka bardzo prosta w wykonaniu jednak trzeba się napracować nad taką fryzurą by wyglądała dobrze :) uwielbiam takie upięcia :) nie jakieś takie weselne tylko delikatne ... :)

moja koleżanka teraz miała studniówke i zrobiła sobie taka fajną fryzurkę niby prosta ale super wyglądała. grzywke też ma na skos, wiec z tej grzywki był zrobiony warkocz ciągnął się na jedną strone aż za ucho i reszta upięta w gładkiego koczka. aha z tyłu te włosy za warkoczem tak lekko uniesione. nie wiem jak to wytłumaczyc, ale super wyglądało. ta fryzurka co podałas w linku też fajna. ale spróbuj z tym warkoczem:)

LIPSSS pewnie chodzi o dobieranego przez połowę głowy.. fajna, prosta, na pewno się utrzyma :)

Gość BakeRolls
Czyli lepiej takiej nie robić? Impreza jest w końcu do 4 rana... ale też lubię takie upięcia! A chciałam coś prostego bo sukienkę i buty mam lekko zwracające uwagę. A pomysł z warkoczem dobry? http://www.studio-mody.com.pl/wp-content/uploads/2010/11/14.jpg Coś takiego, ale warkocz poszedły dalej, nad karkiem i włosy byłyby wszysktie przerzucone na jedną stronę, ale nie wiem... Sama już nie wiem :(

Gość BakeRolls
Pewnie większość będzie miała warkoczyki, ale nie przejmuję się tym. Jest to wygodne i ładne a przede wszystkim delikatne, a czegoś takiego potrzebuję.

Gość autorkoooo
MIALAM TĄ SAMA FRYZURE CO TY CHCESZ (1FOTO) ;D PODOBALA SIĘ ACZYKOLWIEK NAJLEPSZY EFEKT JAK WLASNIE SĄ PASEMKA A NIE JEDEN KOLOR WLOSOW..