Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tom88

ZDRADZIŁEM DZIEWCZYNIE PSYCHICZNIE, JAK JA ODZYSKAC?

Polecane posty

Gość Tom88

Minął miesiąc, 2 dni temu nawet się kochaliśmy, ale ona powiedziała, że i tak do mnie nie wróci, kto zrozumie kobiety?

a co to jest zdrada psychiczna?????? sprecyzuj, bo zawsze mnie iuntrygowało to zjawisko ;)

rrozumiem ze spotykales sie,flirtowales z inna laska ale do sexu nie doszlo?o to chodzilo? ze o niej myslisz,tesknisz itp.?

Gość Tom88
Po prostu wchodziłem na czaty dla gejów i przed kamerką obnażałem się dla dojrzałych mężczyzn. Ale to tylko zabawa była.

Gość Tom88
Flirtowałam z taką dziewczyną, ale do niczego nie doszło, więc nie wiem o co to halo? chyba można powiedzieć innej lasce pare komplementów?

Gość Tom88
ta koleżanka lubi ambitne filmy, więc ją zapraszałam a moja dziewczyna foch i od razu nie chce mnie znać. Przecież każdy facet od czasu do czasu lubi poflirtować troche. nie proponowalem jej seksu, tylko kino, kawę etc

Gość taka prawda.......
slaba ta zdrada:o pewnie i tak nie chciala z toba byc i dales jej jakis pretekst

Gość hoohoo
tobie pewnie by nie przeszkadzalo gdyby twoja dziewczyna chodzila do kina i kawiarni z innymi facetami;)

Gość Tom88
też mi się tak zdaje. No bo przecież jak jej facet mówi, że jest śliczn, mądra itp to toprzecież zdrada nie jest,nie? A ta koleżanka to naprawdę fajna jest dlatego zawsze miło z nią pisałem, a moja luba się wściekła

Gość PROWOKACJA !!!!!!!
15:17 [zgłoś do usunięcia] Tom88 ta koleżanka lubi ambitne filmy, więc ją zapraszałam Do tego pisana przez kobietę ;)

Gość Tom88
racja, jestem transwestytą ((

Gość PROWOKACJA !!!!!!!
Nieudolną prowokatorką ;)

Gość Tom88
Ludzie! Żadne ambitne filmy! to podszywy! Nie zapraszałem nikogo do kina, nawet z dziewczyną nie chodzę bo mi szkoda kasy. proponowałem jej, że doniej przyjadę ale tylko w celach pogadania, koleżeńskich

Gość Tom88
niezwracajcie uwagi na podszywy tylko powiedzcie o co kaman. co tu za ludze sa? po co się tak podszywać?