Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqkdnwkdndwddw

Wkurzają mnie już ci robotnicy

Polecane posty

Gość wqkdnwkdndwddw

Czy oni wszyscy są tacy prymitywni? mieszkam w bloku na przeciwko remontowanego bloku. I machają przez okna ,pukają w okno jak się przechodzi , masakra. Ale to jeszcze nie jest najgorsze moje okno wychodzi na ten remontowany blok. Kiedyś sie przebieram ,patrze a na dachu stoi robotnik i się śmieje :O Czy każdy z nich jest taki głupi?

Gość Girlanda
Oni tak maja. Nie przejmuj się nimi...

Gość warte zastanowienia
może zaproś najprzystojniejszego na figle łóżkowe?

Gość kocham cieeeeeee
uwielbiam ich:P panie czy ja kurwa na lopate wygladam?to czego sie gapisz? matka boska jestem? jak w objawienie

Gość pavlak
A czego ty się po nich spodziewała, kultury, a?

Gość kocham cieeeeeee
papieroski tanie pala, synowie palacych albotrosy ojcow, specjale czarne, glazuruja,szpachluja, dawni karani i niekaran i ale niewyksztalceni, bez jedynek na przedzie z cierpkim i pieprznym zartem, z tatuazem i steropianem(styropian) i blondynka cycata w marzeniach, bywalcy wiejskich dyskotek za 12,5 pracuja- na czarno i bez umowy ale dom jest gotowy lubie was polskie chlopaki wy w marzeniach jurne chlopaki po zawodowych ale dom jest gotowy golfy i stare audice-a w w gromadzie na ulicy pod biedronka ekipy na zakupach w dziurawych w tynku butach

Gość kocham cieeeeeee
papieroski tanie pala, synowie palacych albotrosy ojcow, specjale czarne, glazuruja,szpachluja, dawni karani i niekaran i ale niewyksztalceni, bez jedynek na przedzie z cierpkim i pieprznym zartem, z tatuazem i steropianem(styropian) i blondynka cycata w marzeniach, bywalcy wiejskich dyskotek za 12,5 pracuja- na czarno i bez umowy ale dom jest gotowy lubie was polskie chlopaki wy w marzeniach jurne chlopaki po zawodowych ale dom jest gotowy golfy i stare audice-a w w gromadzie na ulicy pod biedronka ekipy na zakupach w dziurawych w tynku butach

Gość aghhagsvha
kocham cieeeeeee z ciebie prawie Barańczak :)

Gość wqkdnwkdndwddw
na początki to nawet mnie bawilo. ale po takim czasie już mam ich dość.I jeszcze okno mam naprzeciwko nich nawet nie mogę u siebie się czuc swobodnie