Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkufkieyuvbwk

Dzień wolnego od chłopaka.. ? ?

Polecane posty

Gość wkufkieyuvbwk

Mój chłopak zaproponował mi żebyśmy zrobili sobie dzień wolnego od siebie... Jesteśmy razem od 3 lat i mamy taką zasadę - nie chodzimy bez siebie na żadne imprezki, do barów itp. Jednak wczoraj zapytał czy może iśc z kolegami na piwo (zgodziłam się chociaż nie od razu) a ja będę mogła wyjśc gdzieś sama z koleżankami... Co o tym myślicie... jakoś nie podobne to do niego...

Gość fejsbooch
Ja nie wyobrażam sobie chodzić wszędzie z chłopakiem. Lubię mieć dzień tylko dla siebie.

Gość lekka zenada
Ja pinkole, gosc wszedzie targal laske ze soba przez 3 lata? Medal mu sie nalezy, tylko nie wiem czy za wytrwalosc, czy za glupote... Kazdy potrzebuje chwili tylko dla siebie, do chlopaka chyba to dotarlo w koncu, ale widac, ze autorka to typ wybitnie bluszczowaty, wiec marna przyszlosc wroze temu zwiazkowi na dluzsza mete

Gość ULKA.KULKA
to chyba normalne że chłopak chce iść z kolegami na cholere jesteś mu potrzebna, "zgodziłam się ale nie od razu..." a na co ty masz się zgadzać przecież on ma własną wole i może iść gdzie chce. Mój chodzi z chłopakami na piwo, koncerty (hip hop czy inne których nie lubię) to jest normalne i nie ma w ttym nic dziwnego

Gość ananasowo
Myślę, że jest to jak najbardziej normalne i możliwe, że chce spędzić wieczór tylko w męskim towarzystwie więc Ty jako dziewczyna mogłabyś im tylko przeszkadzać i tu nie chodzi o to, że ma Cię dość. Po prostu czasami facet chce pobyć z kumplami, a Ty możesz pobyć sama z koleżankami. Nie masz czasami ochoty spotkać się tylko z dziewczynami i razem coś porobić? Np. pójść babskim towarzystwem do baru by potańczyć, zrobić sobie taki babski wieczór. Ja ze swoim chłopakiem spotykamy się w zależności od wolnego czasu ale nigdy nie było tak byśmy zawsze wszędzie i wszystko razem.. bym zawsze była przy jego wypadach na piwo do baru czy On był ze mną gdy szłam na imprezkę z siostrą. Każdy potrzebuje trochę wolności i luzu. Nie wyobrażam sobie bym np teraz pojechała z nim i Jego 2-ma kumplami na działkę bo wiem, że i ja nie czułabym się dobrze i On i Jego kumple bo chcą spędzić ten czas w typowo męskim towarzystwie. A ja mam ochotę na zabawę z siostrami.

Gość wkufkieyuvbwk
Nie chcieliśmy be zsiebie nigdzie chodzic... Np. on miał druga zmianę w pracy i dziwnie by się czuł z myślą że jak się gdzieś dobrze bawię...

No i co w tym dziwnego? Każdy potrzebuje mieć czas tylko dla siebie. Ja tak robię przeważnie kiedy jestem zmęczona, bo inaczej staje się wredna i niemiła. A na imprezy też czasem chodzę tylko z koleżankami i on ze swoimi kuplami. Przecież nie musimy wszędzie razem chodzić.

Gość wkufkieyuvbwk
W sumie macie rację... Tylko my nigdy tak nie robiliśmy i wydało się mi się to troszkę dziwne...

Gość ananasowo
Ja widzę jeden powód - nie ufacie sobie. Bo gdyby było inaczej to On będąc w pracy i wiedząc, że Ty siedzisz w tym czasie w domu i się np. nudzisz bo do pracy na inną zmianę to sam by zaproponował byś gdzieś poszła, coś zrobiła czy nawet umówiła się z dziewczynami i jak masz ochotę to się pobawiła. No chyba, że jesteście o siebie tak zazdrośni, że boicie się, że ktoś zabierze Wam tą drugą osobę. Ludzie miłość nie na tym polega. Znasz słowo - wyrozumiałość ? Tego często brakuje w związku. Jeśli On pracuje, to co mu się stanie albo Tobie gdy w tym czasie pójdziesz gdzieś? Czy odwrotnie On gdzieś pójdzie? Powiem Ci,że takie właśnie związki rozpadają się w wielkim hukiem bo co będzie później...

Gość wkufkieyuvbwk
To prawda - jestem o niego zazdrosna... Jest przystojny i wiem że wiele dziewczyn ma na niego ochotę...

Gość wkufkieyuvbwk
aż nie wiem co powiedzieć i co myśleć o tym wszystkim.... Pojechał na ten 'męski wieczór' była tam jakaś dziewczyna jego kolegi i wtedy on zadzwonił po mnie... Bardzo prosił żebym przyjechała - więc przyjechałam... Był już po paru piwach ale zaczęli pic wódkę... Zrobił się jakiś dziwnie zły... Zapytałam co się stało - a on popchną mnie tak mocno że aż poleciałam na płytki... ;( Jego koledzy skoczyli do niego z pięściami - za mnie. I zaczęli się bić... - mimo wszystko rozdzielałam ich ale i tak ma śliweczkę pod okiem:( Gdy jechaliśmy do domu rozpłakał się że wszyscy skoczyli do niego - dla mnie był normalny, przytulał mnie, całował... :(