Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIOLETTA0017017

Czy dwa tygodnie po wypaleniu nadżerki może ona krwawić?

Polecane posty

Gość WIOLETTA0017017

Witam. Mam 17 lat. Dwa tygodnie temu miałam wypalona nadżerkę, kilka dni po niej, około tygodnia wystąpił u mnie okres. Trwał on 4-5 dni, ale po tym okresie cały czas wycieka mi krew. Zaczynam się już bać, czy takie zjawisko mi nie zaszkodzi. Proszę o pomoc.

ja też miałam krwawienia po wypaleniu nadżerki, potem wypadł razem z krwią opatrunek taki i przeszło

Gość WIOLETTA0017017
Ale to krwawienie miałas dwa tygodnie po jej wypaleniu?

juz nie pamiętam, ale no na pewno z 10 dni trwało

Gość WIOLETTA0017017
I to tak od razu po jej wypaleniu? I jak jest teraz wszystko ok?

no tak, od razu po wypaleniu a to było ze 2 lata temu i od tamej pory jest ok wszystko, cytologia w normie wychodzi, nawet I grupę udało mi się mieć :)

Gość WIOLETTA0017017
Aha, dzięki za swoje wypowiedzenie się :))

Gość WIOLETTA0017017
Ale poproszę o więcej waszych przypadków, bo nie wiem czy to jest powód do obaw?

Gość wioletta0017017
Pomóżcie dziewczyny!

Gość daneczka
tez mam problem po wypaleniu nadżerki, 11 dni po zabiegu zaczełam krwawić myślałam,że to okres dwa tygodnie wcześniej bo już tak mi się kiedyś zdarzyło, ale po 11dniach krwawienia (krwawienia nie plamienia jak informowała mnie po zabiegu doktor) zaniepokojona poszłam do lekarki, założyła mi opatrunek spongostan, przestałam krwawić ale następnego dnia opatrunek wypadł, poszłam jeszcze raz i to samo, dziś jest 13 dzień jak krwawię, leżałam prawie cały dzień w łożku i nic nie ustało. Nie wiem co robić, za dwa dni powinnam dostać okres. Boje się, że będę wtedy krwawić bardzo mocno. Nie wiem czy to się samo unormuje czy przyjdzie mi się wykrwawić

Gość tera-t9
ja tez mam problemy po laserowym usunieciu. Zaczelam silnie krwawic ,pobolewal mnie brzuch, myslalam , ze to okres .Ale dzis wlasnie lekarz uswiadomil mnie , ze to rana po nadzerce .Szyjka jest bardzo twarda i sie nie obkurcza a do tego silnie ukrwiona ,wiec dlatego czasem trudno sie goi.Dlatego trzeba stosowac odpowiednie globulki i jak juz dlugo krwawisz to koniecznie leki przeciw krwotoczne.

Gość gość
witajcie, ja mialam nadzerke usuwana w poniedzialek, pierwszy dzien uplywala ze Mnie maz jakas na drugi dzien mialam brazowe uplawy a teraz od wtorku krwawie raz wiecej raz mniej , co dalej nie wiem ale mysle ze te krwawienie jest rzecza normalna

Gość Pomocy

Witam mam pytanie bo równe dwa tygodnie temu miałam wypalana nadrzerke stosowałam się do zaleceń lekarza, lecz dziś miałam bardzo mocne krwawieniem gdzie wcześniej tego nie miałam w tym momencie mam lekkie krwawienia czy jest to normalne ?