Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiiinka

moj chlopak smierdzi - co z tym zrobic??

Polecane posty

Gość tiiinka

zaczelo sie jakis czas temu, kurde mam wrazenie ze on w ogole sie nie myje, zwlaszcza ze mnie jest taki czyscioch (tak, pachne na kilometr, no coz) on tez o siebie dbal nawet razem wybieralismy zapach dla niego a teraz?? to jest jakis koszmar, za kazdym razem jak sie z nim pozegnam, zaraz lece szybko pod prysznic bo nie moge zniesc tego zapachu potu... z ta szyja tez cos ma, tylko tam czuje ze pachnie, a spod pach... obled :( jeny a to jest taki fajny chlopak az sie boje jak przyjedzie lato

Gość jhghg
zaproponuj prysznic i umyj mu jajka

Gość tiiinka
jeny, nie wiem co sie dzieje wczesniej tak nie bylo

Gość no tak...njuytvnjknj
szyja pachnie od perfum,a facet jest fleja bo nie myje się i tyle.Dwa wyjścia -albo znajdź sobie czystszego,albo powiedz bez owijania w bawełnę(jak o pogodzie...)że wolisz jak jest świeży,a nie taki jak dziś(nie musisz mu mówić że śmierdzi codziennie).Ludzie zaniedbani przyzwyczajeni są do swojego zapachu(wątpliwego!)-więc sam się nie domyśli.Jak się teraz nie postara ,to się nigdy nie postara.

Gość tiiinka
wiem ze jak teraz nie zareaguje, to potem bedzie coraz gorzej... kuźwa a wyglada jak model, nie wiem co mu z tym odwalilo! ;(

Gość tiiinka
jak go poznalam nie byl jakim trolem, dbal o siebie, dopiero od jakiegos czasu tak jest... jeszcze wczoraj jak byl u mnie to mowil mi ze slicznie pachne (a u siebie nie czujesz! mysle sobie...) czy on mi robi na zlosc?! no co jest

Gość tiiinka
i najlepsze jest to, ze ostatnio mowil ze jego dobry kumpel ma problem ze swoja dziewczyna, bo mu wygarnela ze smierdzi mu z buzi (akurat podobny problem mysle..) a u siebie tego nie widzi :(

Gość tiiinka
on twierdzi ze sie myje... ze zaraz jak tylko przyjdzie z pracy, to myk do wanny i jedzie do mnie kiedy ja czuje zupelnie cos innego ooooosz

Gość no tak...njuytvnjknj
może brudne przepocone ciuchy wkłada?Kup mu na walentynki antyperspirant,talk do stóp,męski żel pod prysznic(bo perfumy ma..)i dużą paczkę gum orbit-może dotrze....

Gość tiiinka
nie wierze po prostu ze na takiego trafilam, tak tego nie lubie... a tak sie cieszylam ze spoko koles :( tak dobrze sie z nim dogaduje... ale ten jego problem zaczal juz mnie przerastac :(

Gość tiiinka
problem jest tylko z pachami, na moje po prostu nie uzywa antyperspirantu, z reszta jest ok

Gość Joooppp
Zmien chłopaka. Smierdziel zawsze będzie smierdzielem. Taka prawda.

myślę, że każdy facet na początku stara sie o względy dziewczyny.. Twój starając się-mył się i dla niego to było chyba coś nadzwyczajnego;/ a teraz... juz jestescie dłużej razem , to "swoje strania" odstawił na bok... jesli macie byc ze soba tak na serio , to mu o tym powiedz. jesli Cie szanuje, to zacznie znowu myć sie i dbać o siebie. jesli nie doprowadzi sie do porzadku, a Tobie to przeszkadza, to zostaw brudasa zawczasu.

Gość tak się zastanawiam
zostaw śmierdziela matka go nie nauczyła higieny więc dlaczego Ty masz go uczyć? chyba, że koleś ma problemy ze zdrowiem- zapach potu może być sygnałem poważnej choroby :(

Gość tiiinka
kurde a jego brat zadbany, reszta w domu tez... ze tam nikt mu nie zwroci uwagi

Gość tiiinka
ostatnio mi sie przyznal ze zaczal cwiczyc... moze to dlatego?? ale po tym chyba prysznic wskazany, czy zle mysle??

Gość tiiinka
akurat o wychowanie nie musze sie martwic... rodzice sie postarali, dobry chlopak ale ten zapach od jakiegos czasu :(:( cos mu powiem na pewno ale jak... jakies aluzje na poczatek chyba

Gość tiiinka
Moze oszczedza wode bo teraz taka droga.A moze dba o srodowisko(scieki).Ale wpadlam na genialny pomysl.Sama sie nie bede myla i po jekims czasie przscigne go w smrodzie.Co myslicie, nie myc sie !!!

Gość tiiinka
Wiem!!! Jak sie nie bede myla to bede miala luzniej w autobusie wokol siebie.Bo jezdze w stasznym tloku!!!

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuu
a jak długo jesteście razem?

Gość tiiinka
jezdze samochodem ;p

Gość tiiinka
pol roku... a znamy sie poltora

Gość tiiinka
nie podszywaj sie, znamy sie tydzien i 2 dni. Pierwszego dnia pachnial a teraz okropnie smierdzi potem

Gość tiiinka
No i czasami niestey autobusem.A jest straszny scisk!!!

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuu
jesteście ze sobą już pół roku a Ty się wstydzisz mu o tym powiedzieć? powiedz mu normalnie

Gość tiiinka
zaczne zaraz jak tylko przyjedzie... ale cos czuje ze jak juz raz tak zaczal to to na pewno sie powtorzy

Gość ehhhhhe
zabij skorwysyna

Gość tiiinka
weź słownik do reki czlowieku, to nie gryzie