Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CHANEL-

Wasza wymarzona praca.Jaka jest?

Polecane posty

Czesc! Czy zajmujecie sie tym, o czym zawsze marzyliscie, czy tez, poddaliscie sie w realizacji swoich planow?

No ja już zajmuję, co prawda nie cały etat, bo nadal studiuję. Na początku nie wierzyłam, że mi się uda... Potem dostałam skrzydeł i jakoś się udało. Najgorzej było dostać się na kierunek, ze znalezieniem pracy było łatwiej.

Gość IMO13246
Chciałem zostać marynarzem. I nim zostałem. Potem przyszedł kryzys i marzenia poszły sie jebać.

Zla Anna, gratulacje! Fajnie jest zajmowac sie czyms co sprawia Ci przyjemnosc.

Marynarz! Kryzys przejdzie. Nie pierwszy nie ostatni, przygladnij sie historii.

Gość IMO13246
Wiem. Kryzys kryzysem. Jednak podczas tego strachu o pracę ludzie dziwne rzeczy robią. Mi na przykład całkowicie zablokowali dostęp do pracy. No cóż konkurencję trzeba jakos zniszczyć a gadki, że aby coś osiagnąć trzeba się starać - między bajki mozna włożyc.

Gość adaaadasdasdads
TAK JEZDZE NA WALCU

Tak, tzn. poddales sie czy taki byl plan? Jesli sie poddales to dlaczego?

Chanel, a Ty? --- Ja jak zaczęłam pracę, to dopiero mi się oczy otworzyły. Czasem jest ciężko, bo w moich rękach spoczywa życie, co prawda zwierząt, ale jednak życie. Jest stres...

Gość Ksiądz ze Zbąszynka
a ja mam chyba najlepsza robote na swiecie , ludzi robie w huja a oni mi jeszcze za to placa !

Gość armagedon!!!!!!
Jesteś plebanem w sejmie ???

Gość Zgrywus :)
Taka ciut lżejsza od spania ;)

Gość Ksiądz ze Zbąszynka
najlepsza jest koleda , bo to zjesc, wypic i niekiedy zadupczyc nawet mozna

Gość IMO13246
Oczywiście, ze dalej sie staram. Po prostu w piekny sposób obsmarowali mi dupę u posrednika pracy. Teraz jak szukam gdzie indziej, wystarczy telefon sprawdzajacy u poprzedniego pracodawcy, a tam miła pani z usmiechem na twarzy powtórzy slowa moich "kolegów". Jest to dośc poważne utrudnienie...

Ksiadz, a w dodatku zenic sie nie musisz ;)...super robota!

Gość kocham cieeeeeee
po znajomosci w budrzetowce:P gdy jestem trzynasta z trzydziestu,ale komisja mnie zna,a ja ją, i wiem ze ta reszta to na darmo tu przyszla przepraszam,ale tak bylo-ale to nie ja bylam po znajomosci,a jedna fruzia sie cieszyla i obgryzala paznokcie z radosci

Gość Ksiądz ze Zbąszynka
po tym co w konfesjonale slysze to zadnej babie na waszym miejscu ani slowa juz bym nie uwierzyl

Gość IMO13246
Nie.

Zla Anna, od zawsze chcialam projektotac mode, ale to wszystko bylo jeszcze u nas w powijakach. Zostalam stylistka/projektuje wystawy/ image consultant itp.

Moze, powinenes sprobowac w innym miejscy, kraju, gdzies napewno potrzebuja marynarzy.

Zawsze facsynowaly mnie historie ludzi, ktorym sie udalo wbrew wszystkiemu i wszystkim. Badzo to jest inspirujace.

Gość szukajaca tez....
IMO-sprawdz to, nagraj i wytocz im sprawe w sadzie, jesli masz taka mozliwosc i sily na sadzenie sie.Tylko dobrze to przedtem rozwaz.

Gość jajkoooo
Chanel, jakie studia skonczylas? :)

Nie skonczylam zadnych. Mam skonczone liceum, bez matury. To byly dla mnie ciezkie czasy, nie stac mnie bylo na studiowanie, choroba w domu, brak kasy, depresja itp. Wyjechalam, pracowalam na wszystko ciezko i sie udalo. Mam talent, doswiadczenie w pracy, troche papierkow ze szkol, teraz wlasna dzialalnosc. Mam wiele pomyslow. Ludzie nie poddajcie sie!!! starajcie sie spelniac swoje marzenia wbrew wszystkiemu :) Jezeli jestes w PL, maja teraz coraz wiecej szkol, teraz jest latwiej :)

lalunia "kocham cieee" "w budRZetówce?"!!! myślę, że pracy nie dostaniesz w budŻetówce..... ortografii poucz się, lala....

A ja chcę otworzyć własną firmę. dziś właśnie złożyłam wniosek o przyjęcie do projektu unijnego, może dostanę dotację i się uda. trzymajcie kciuki! :-)

Gość Jaro.Ka.
Władcą wszechświata chcę być