Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynkowska_25

już sama nie wiem...

Polecane posty

Gość Martynkowska_25

kochane pisalam tu wczesniej, otóż planuje dzidziusie no i właściwie zaczęliśmy z mężem starania dopiero w tym cyklu. Przez cały plodny okres kochaliśmy się codziennie, teraz okres spóźnia mi się kilka dni, pobole mnie od tyg dół brzucha, czuje jakby kłucie. Dziś bylam u gina, powiedział że macica jest spulchniona, może to być bardzo wczesna ( dwutyg) ciąża lub stan zapalny. Zrobiłam test i wyszedł mi dziwnie ( robiłam go po południu) kreska świadcząca o braku ciąży była bardzo wyraźna a tam gdzie miała być ciąża pojawiła się wyblakła kreseczka. Nie wiem co myśleć, piersi mam obolałe, sutki bolą, brzuch nadal pobolewa, okresu brak. Czy jeśli tak wyszedł test można go uznać za wiarygodny? Zinterpretowałam to jako brak ciąży ale nie wiem co myśleć...Prosze o odp doświadczone koleżanki :)

Gość Martynkowska_25
czy ktoś mi pomoże?

albo zrób test na betaHCG. jest najbardziej wiarygodny. a takie 'apteczne' testy ciążowe robi się z porannego moczu.

Gość Martynkowska_25
tak zrobie, mąż się śmieje że chce powtórzyć, radzi mi żeby zaczekać tydzień ale nie wiem czy wytrzymam.

Gość kakakaalicjaakaka
Jesli pokazala Ci sie niewyrazna kreska to oznacza ze jestes w ciazy. Ale zrob dla pewnosci jeszcze jeden ale najlepiej rano

Gość Martynkowska_25
to gdzie mam kupić taki test?

Gość Martynkowska_25
czyli w momencie pokazania się niewyraźniej kreseczki jest duże prawdopodobieństwo bycia w ciąży?

Gość Martynkowska_25
o matko, dziwie się czuje, normalnie intuicja podowiada mi że jestem, czuje że w moim ciele coś się dzieje.

najlepiej zrob test ;) A poznije poczekaj z tydzien- dwa. jesli nadal nie dostaniesz okresu, lekarz napewno zleci Ci badanie krwi ktore na 100% potwierdzi lub ew. wykluczy ciaze ;) wtedy bedziesz miala pewnosc ;)

Gość Martynkowska_25
dzięki dziewczyny, trzymajcie kciuki, pozdrawiam