Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Europejka-99

Zrobił sobie jaja z prezentu ode mnie.

Polecane posty

Gość Europejka-99

Mój chłopak robił w weekend swoje urodziny. Było sporo gości jego rodzeństwo z partnerami, kilku kuzynów,kilku znajomych itp W prezencie kupiłam mu bransoletkę srebrną. A on założył ją i zaczął śmiac się do swojego kuzyna, żeby dał magnes (miał przy breloczku) to on sprawdzi, czy srebrna. Wziął ten magnes i udawał że przyczepił się do bransoletki i że to podróba. Dla wszystkich to było takie zabawne, a mi było głupio, bo odkładałam kilka miesięcy na prezent dla niego a on zrobił sobie jaja. byłybyście złe o takie zachowanie?

Gość myszell
Macie 16 lat? :o 🖐️

Gość hghhdd
no wiem ze to wnerwiajaca, ja tak samo mialem jak sie wykosztowalem na zloty lancuszek dla mojej siostry dziecka na chrzciny, a nie pracowalem wtedy i przez jakis czas kazdy grosz na to szedl. A moja siostra jak go zobaczyla to powiedziala "ale cieniutki" tzn. ze wiesz nie duzo zlota mial. ale potem powiedziala ze wcale jej o to nie chodzilo ze za malo zlota tylko ze jej sie podoba... no ale bylo mi bardzo smutno. Pewnie twoj chlopak nie chcial niz zlego zrobic i myslal ze to zrozumiesz.

Gość Europejka-99
Dlaczego uważasz że masz 16 lat? co takiego zrobiłam co by świadczyło że jestem w takim wieku?

Gość mag tu2
Zostaw go, nie pozwalaj by ktoś Cię ośmieszał. Na co Ci nie dojrzały gnojek.

pewnie chciał byc zabawny, myślę ze to miał być dowcip, ty znasz go lepiej niż my wiec sama oceń jego zachowanie, na pewno nie było to zabawne, ale czasem ludzie popełniają gafy, najlepiej mu powiedz jak sie poczułaś, wtedy ocenisz jego zamiary,

Gość ehhhhhe
powiedz mu zeby nastepnym razem kupil ci wibrator ale najmniejszy jaki jest bo nie chcesz robic mu przykrosci

Gość Europejka-99
Jak dałam mu prezent na 10 urodziny klocki ego z leccoland to zaczoł je rozrzucać po pokoju zeby ludzie stawali bosymi stopami i zeby ich bolało :(