Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwiąca się

opryszczka wargowa - niemowlę

Polecane posty

Gość martwiąca się

Strasznie się boje że zarazilam moją 10 miesieczna córkę opryszczką. Wyskoczyło mi to świństwo kilka dni temu a wczoraj się zapomniałam i posmakowałam tą samą łyżeczka jogurcik małej :( Proszę napiszcie drogie mamy jeśli wasze dzieci zaraziły się tym w wieku niemowlecym jak przechodziy to wasze dzieci, po jakim czasie byly pierwsze obajawy i jak sie to leczy? Naczytałam sie juz trpche i jestem przestaraszona.

Gość zroznicowana
Nie bede pisac tego co wiem,bo nie chce Cie straszyc,poprostu obserwuj mala,jak zobaczysz cos niepokojacego to odrazu do lekarza,niepokojace objawy to np.goraczka lub jakas wysypka.

Gość martwiąca się
up

Gość dziecko w tym wieku
Moje dziecko mialo opryszczke na wardze gdy bylo mlodsze od twojego. Zarazilo sie chyba ode mnie, bo mnie ten wirus dopadl, ale wtedy akurat nie mialam aktywnej fazy, wiec nie wiem, czy to mozliwe. Pociesze cie, oprocz opryszczki nie mialo zadnych innych niepokojacych objawow, wiec spokojnie obserwuj dziecko, ale juz nie panikuj i nie czytaj:)

Gość martwiąca się
O rety ale Ci dziękuję za te słowa :) o niebo lepiej sie teraz czuję :) bedę ja obserwować