Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubi sie24

poleccie dobrego logopede woj mazowieckie

Polecane posty

Gość lubi sie24

prosze, a moze wiecie jak sie dostac o logopedy panstwowo? tzn najpierw do rodzinnego i on da skierwniae czy bezpsrednio mozna do logopedy paswowego sie zapisac, wiem ze to nie skonczy sie 1 wizycie bo moj syn ma 2,5 roku i nie mowi, wiec wizja zostawiania po 100zl 2 razy w tyg troszke mnie przeraza

Gość lubi sie24
czemu beznadzijnie wklejasz te swoje posty ? chcesz mi wywrozyc czy za rok moj synek bedzie mowil pelnymi zdaniami?

Gość mój słownik twierdzi ,że
"Państwowi" logopedzi przyjmują np. w Poradniach Psychologiczno - Pedagogicznych. Nie trzeba tam żadnych skierowań. Po prostu idziesz i mówisz, jaki widzisz problem. Są też inne poradnie. No ale ja wiem tylko, gdzie je znaleźć tylko w moim małym mieście. Piszesz o województwie mazowieckim, a to przecież ogromny obszar z kilkudziesięcioma poradniami tego typu.

Gość ja jestem logopedą
z wielkopolski i tutaj tyle logopeda nie kosztuje :-) masz rację na 1 wizycie się na pewno nie skończy, trzeba liczyć w miesiącach... najpierw musisz iśc do pediatry lub rodzinnego po skierowanie,a potem dopiero zarejestrować się u logopedy w przychodni.

Gość lubi sie24
hmm jedna pani pisze ze bez skierowania druga ze trzeba skierowanie. NFZ chyba jeden w polsce mamy...

Gość lubi sie24
taki dojezdzajcy logopeda moze nie 100zl, ale taki w prywatnej przychodni napewno ok 80-100zl, przeciez koszta super przychodni musza sie zwracac,

Gość mój słownik twierdzi ,że
W Poradniach Psychologiczno _ Pedagogicznych, które podlegają kuratorium oświaty, badania i terapia odbywa się na wniosek rodziców, bez skierowania. I są bezpłatne. Skierowanie od lekarza potrzebne jest u logopedy, który współpracuje z NFZ.

Gość dfgfd
yhfg