Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOBIT0950

PRE-TEST..

Polecane posty

Gość KOBIT0950

Witajcie, mam takie pytanie otóż robiłam sobie dzisiaj test PRE TEST i wyszła gruba czerwona kreska w obszarze C (brak ciąży) jednak nie przyglądałam się zbyt wnikliwie i zostawiłam test na biurku. Po niecalej godzinie zajrzalam jeszcze raz na ten test i zobaczylam cieniutenka kreske w obszarze T. jednak nawet pod swiatlo ta kreska nie ma zadnego koloru, jest taka cienka ze wyglada to jakby byla zrobiona cienką igielką. wydaje sie jakby byla wklęsła, tak mi sie wydaje. no i pytanie moje jest take czy ta kreska byla juz na tym tescie, czy to oznacza ciaze czy nie ,co myslicie?? nie jest nawet lekko rozowa, jest bezbarwna. czy ktoras z was tak miala?

Gość po godzinie wyniku sie
juz nie odczytuje, bo jest juz niewiarygodny, nawet jak wyszly ci 2 kreski po godz, to nie mozesz uznac, ze to ciąża, kup nowy test i zrób zgodnie z instrukcją

Gość diabełłłek
negatywny

Gość KOBIT0950
nikt wiecej sie nie wypowie?

wiem o co Ci chodzi autorko to jest taka cienka kreseczka widoczna tylko pod światło jak by taka hmmm wytłoczona czy jak to nazwać, nie jesteś w ciąży to kreseczka ktora juz była na tym tescie

dziewczyny maja racje ciazy brak... owszem moga byc delikatne ale widoczne i rozowe, odrazu na pierwszy rzut oka widac :)