Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Herberttts

Czy to wielki obciach byc podobnym do Rowana Atkinsona

Polecane posty

Gość Herberttts

??

Gość ciotka klotka1988@
nie, dlaczego:)? jeśli masz do siebie dystans i cechujesz sie poczuciem humor, to nawet jest to na plus:)

Gość ciotka klotka1988@
mnie by zaciekawiło jakim jestes człowiekiem:)

Gość vbm
nie chciała bym chłopaka podobnego do jasia fasoli :P

Gość ciotka klotka1988@
dajcie spokój, a co w tym złego:)

Ciekawe czy chciałabyś tak wyglądać lub, żeby Twój luby tak wyglądał

Gość ciotka klotka1988@
akronim, a ty myslisz, ze autor wygląda identycznie? ze wszyscy wytykają go na ulicy palcami? ja w przeciwieństwie do ciebie nie oceniam ludzi po wyglądzie wiec nawet taki sobowtór jasia fasoli miałby szansę jesli byłby świetnym facetem.

problemy z czytaniem? czy ja oceniłem? zadałem Ci pytanie, więc spróbuj na nie odpowiedzieć jak odpowiesz, to będziesz miała pierwszą co najmniej połowę odpowiedzi na własne pytanie

Gość ciotka klotka1988@
ludzie, miejcie troche dystansu do wygladu, kto do kogo podobny.... za kilkadziesat lat i tak wszyscy bedziemy starymi, pomarszczonymi piernikami;)

Gość ciotka klotka1988@
akronim no to odpowidam - nie mialabym nic przeciwko:)

Gość Herberttts
Ok. Wygladam troche lepiej, a moze nawet wiecej niz troche od Atkinsona. Ale dla mnie nie jest to mile kiedy nazywaja mnie Mr Bean. Na szczescie nie spotykam sie z tym codziennie. Poza tym jestem tez troche podobny do Jacka Lagwy z Ich Troje. http://www.lagwa.pl/

-> ciotka Gratuluję, nie należysz do ludzi, którzy zajmują się w życiu pierdołami. Teraz odpowiedz sobie dlaczego innym to przeszkadza - podpowiem a rebours. "Ale dla mnie nie jest to mile kiedy nazywaja mnie Mr Bean. " Nie jest to miłe. Praktyczne też nie - napadniesz na bank i każdy cię rozpozna. Oczywiście lepiej jakbyś miał amputowane nogi, mikrocefalię, raka płuc lub córkę-dziwkę. Toż to drobiazgi przy byciu sobowtórem jednego z najbardziej znanych komików. Jesteś chociaż zabawny?

Gość ciotka klotka1988@
herberttts ja myślę, ze ludzie, ktorzy cię tak nazywają nie wiedzą, ze robią ci tym przykrośc, może to tak dla żartów, może zeby sie podroczyć. a jak mówią to złosliwie, to miej to gdzies poprostu. kazdy z nas jest wyjątkowy, nawet jak jest podobny do kogoś tam

Gość Herberttts
wiesz, dla mnie to zalosne ze osoby dorosle zachowuja sie jak wredne dzieciaki z gimnazjum podobienstwo do Jasia Fasoli - w Polsce prawie nikt mnie do niego nie porownal - moze tylko 1 osoba ale z tym wygladem nie jest zle, moglem wygladac gorzej

Gość ciotka klotka1988@
akronim, no własnie ja nigdy nie zrozumiem, a własciwie nie pogodzę się z tym, dlaczego takie głupoty ludziom przeszkadzają. smutne to jest, ze tak latwo nam kogos ocenic, kiedy wcale go nie znamy

Gość ciotka klotka1988@
herberttts skoro nie jest tak źle, to po prostu się tymnie przejmuj;) ignoruj głupie przycinki i tyle

"smutne to jest, ze tak latwo nam kogos ocenic," jeżeli ktoś jest podobny do Mr. Beana - to jest podobny i ocena jest prawidłowa, ale jeżeli ktoś na tej podstawie wysuwa podobieństwo osobowości, to znaczy, ze jest zwykłym idiotą - od takich lepiej trzymać się z daleka

Gość ciotka klotka1988@
akronim ale takich ludzi jest napradę multum:/ musielibysmy izolowac się od 9/10 populacji ludzkiej

Gość ciotka klotka1988@
no ja mam niestety trudności z odnalezieniem przedstawicieli tej 1/10 więc tym bardziej rozumiem autora. mimo ze jestem podobna tylko do samej siebie:)

może ich odstraszasz śmiejąc się z ich wyglądu :p do autora IMO człowiek świadom swojej wartości nie powinien się przejmować takimi docinkami BTW, masz auto na skobel? żartowałem przez ten tematu puściłem sobie baranka Shauna uwielbiam wyspiarskie poczucie humoru

Gość całkiem sympatycznie
a tak poważnie to daj spokój. są ważniejsze w życiu sprawy ;)