Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g u C h a

Kiedyś sobie strzele w łeb...WEJDŹ BŁAGAM!!

Polecane posty

:o Przez moją ciapowatość... :( Są dwie sprawy ( powiązane ze sobą ) , Dzis wybrałam się na lodowisko. Było dość wcześnie ( około 16), ledwo zaczęłam jazdę i jeb w bande :O. Uderzyłam sie w brew,w oko na szczęście nie... Podniosłam się, przykładałam lodu , widac bylo siniaka i opuchlizne, a prócz tego źle widziałam . Wróciłam do domu i dalej lodem, a mam wrażenie że TO rośnie.Powieka opadła, zrobiła się cięższa niz była.. Co ja mam robić?? Żeby zeszło? Słyszałam od kumpeli,która własnie ze mną była,że do jutra powinno się zmniejszyć, miała ''to'' kiedyś i mówiła ze przez noc ta opuchlizna jej zniknęła, ślad na powiece tzw siniak został ale max 2 dni i będzie dobrze... A druga sprawa - pozornie jestem wesoła,pewna siebie.A gdy jakiś nie zbyt bliski człowiek podejdzie do mnie, to prawie się trzęse ze strachu, gadam głupoty.. Staram się kontrolować ale chyba nic z tego nie wychodzi :O. Dzisiaj właśnie chłopak ciągle uderzał w bandę,tam gdzie stałam.Ledwo się trzymałam na nogach,wkurzyłam się, 3 razy walnął, więc skwitowałam krótkim '' Chryste,no mocniej się nie da?" a on tylko '' hehe sorki '' i za chwilę znów. Ale tym razem podszedł,zagadał, chciał żebym z nim pojeździła,spytał co sie stalo.Ogółem był miły. Powiedziałam dobitnie,że nigdzie nie mam zamiaru jeździć, prawie nie widze i w ogóle.Chciał,mowil ze powolutku,ze bedzie na mnie uwazac,ale w koncu go spławiłam, powiedziałam,że nie jade nigdzie a on tylko czas traci ;) . Ładny był,aż sie zdziwiłam ze podszedł... Kurde,zawsze po fakcie uswiadamiam sobie co mogłam powiedzieć :O Żałuje ze jakoś tego nie pociągnęłam, ale wyobraźcie sobie, nie dosc ze niesmiala to jeszcze wyglądałam i czulam sie jak zombie z tym okiem.Nie wiem czy go jeszcze spotkam,mam zamiar w weekend iść... O ile to oko wyzdrowieje.. Pomóżcie:(

Gość szukajaca tez....
wyzdrowieje🖐️

Gość bubyt
nie przejmuj sie slonko gorzej i tak juz nie mozesz wygladac

Gość xyz xzy yxz
pierdolisz do rzeczy ale zapewne masz 16 lat. spoko z wiekiem wszytko minie:D

Gość wylecz to oko
idz na lodowisko w weekend, jesli on tak szarzowal to znaczy, ze jest stalym bywalcem. Jak go tam spotkach podejdz i popros zeby Cie pouczyl jazdy, bo ci zal drugiego oka.