Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariqua

co mam zrobić doradźcie?

Polecane posty

Gość mariqua

poznałam fajnego gościa, piszemy ze sobą, rozmawiamy, dzwonimy.. narobil mi nadzieji,strasznie mi sie podoba... aż tu nagle dzwoni do mnie jego laska... że niby są ze soba od kilku lat... ale teraz w ich związku się psuje i że mam odejśc i pozwolić im trwać wiem nie buduje sie szcześcia na czyims nieszczesciu. on nie wie ze wiem o jej istnieniu ani nie wie, że ona wie o moim... tak bardzo mi sie on podoba...:(

Gość karo karo karo
chcesz ukraść chłopa?

Gość Kafi:)
Wiec zostaw go w spokoju... Pomysl, ze jak by był z Toba, tez mogłby z jakąs znów inna pisac.. podobałoby Ci sie to? Uszanuj prośbe tej laski..

Gość Jadowita_dziewica25
stój z boku, czekaj cierpliwie na swoja kolej, koles pewnie z czasem od niej odejdzie i wtedy bedziesz miała swoje 5 minut. W obecnej sytuacji ja bym sie do niego zdystansowała. Teraz nic dobrego z tego nie wyjdzie i dobrze napisałas, ze szczescia nie buduje sie na czyims nieszczesciu- to szczera prawda i zawsze sie sprawdza.

Gość mariqua
macie racje, ja nie mam szczescia w milosci, wciąż ktos mi sie wpieprza, teraz stwiertdziłam, ze nie będę na nikogo patrzec,... ale nie buduje się szczescia na kogoś nieszczesciu... wiem... stare przyslowie... ale zakochałam się, a teraz dowiedzialam sie o niej...

ten facet troche postapil nieuczciwie.... a moze to jakas eks sie mścii nie pozwala ułożyc mu sobie życia? pogadaj z nim..

Gość mariqua
czyli zlać go najlepiej,... i poczekać na jego ruch.. czy z nią zerwie... bo oni sa ze sobą długo bardzo. ale wyglada na to, ze on już się nia znudził, pewnie chce z nia zerwać tylko nie wie jak, ona sie go kurczowo trzyma... a on patrzy skoczyć w bok..

Gość mariqua
nie wiem, ona ma mój nr, bo przeczytala jego smsy do mnie (więc musi z nim byc skoro ma dostep do jego komorki)

To tym bardziej go olej... moze Toba tez sie znudzi i bedzie tak samo z Toba... Albo moze tak Ci sie wydaje ze sie znudził.. Oni sa cwani... poklikac fajnie, ale wraca sie do swojej ukochanej:)

Gość mariqua
narobil mi nadzieji... a ja już tez mam dwa długie związki za soba, nie chce się wpakować w bagno, ale po 25 latach trudno znalezc faceta bez przeszlosci...?

ja znalazłam jak miałam 32:) nie przesadzaj:)

Gość mariqua
o kurde tio ja dio tego czasu bym się całkiem załamała juz tracę nadzieje na normalnego faceta.