buziaczek11263 0 Napisano Luty 4, 2011 witam właśnie wróciłam od gin ,robiłam badania i okazało się ,że nie mam owulacji za niski mam progesteron...od listopada biore bromergon i od 16 dc przez 10 dni biore luteine, teraz lekarz mi przepisał duphaston od 16 dc mam zażywać,,,,czy to pomoże zwiekszyc progesteron,,,,bardzo chce mieć dziecko....ale szanse są teraz chyba marne...prosze o odp czy przez te tabletki owulacji pojawi sie,i po jakim czasie??? jestem troszke załamana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota26XO 0 Napisano Luty 4, 2011 hej tez nie ma owulki nie wiem czy od zawsze czy to przez cyste juz jej nie mam naszczescie ale ona namieszlam mi bardzo w moich cyklach i teraz nie moge dosc do ladu z moim organizmem ... tez biore duph. ale na to by @ sie znowu ustabilizowal tyle ze ja go w tym cyklu zaczelam brac dopiero po 20dc dla pewnosci ze juz po owulce o ile byla:P. Podobno duph. blokuje owulke... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0000000000000.... Napisano Luty 4, 2011 Ja dostawałam na wywołanie owulacji bromergon i clostilbegyt od 2 do 5dc..Owulka pojawiała się, czasem nie :(:( Pamiętaj - jeśli dostajesz leki na stymulację to domagaj się usg tak od 11dc!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach