Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy były byście z facetem

czy były byście z takim facetem?

Polecane posty

tylko proszę nie piszcie mi że penis to nie wszystko, bo przecież sex jest elementem związku i związek bez udanego sexu nie ma przyszłości, a odpowiednio duży penis to podstawa udanego sexu, wiem to od byłej dziewczyny i chcę poznać wasze zdanie na ten temat, więc, czy byłybyście z facetem który ma penisa o długości 14 cm i obwodzie 11,5 cm? proszę o szczere opinie? dla mojej byłej okazało się to za mało i powiedziała mi jeszcze na koniec, w szczerej rozmowie, bez złośliwości i bez słodzenia sobie, że żadna kobieta nie będzie z facetem który ma tak małego penisa, przyznam się że mnie to podłamało :O

Gość Moglabym byc, moj ex mial
16cm i troche mnie bolalo

tak, ale mojej byłej chodziło nie tyle o długość co o grubość - 11,5 cm obwodu :O

Gość Heniek spod kiosku Ruchu
haha 14 cm długości i 11,5 cm obwodu to ja mam na miękko jak mi nie stoi haha a jak stanie to 22 cm długi i 16 gruby jest mój penis a ty nie masz czego szukać u kobiet z takim chudym ołówkiem haha

może jeszcze ktoś zabierze głos?

Gość mmmmiiiaaaaaaa
nie chce cie załamywac, ale ten obwód naprawde jesdt dosc mały....moj facet ma może 12 długości ale 14 grubości i jest mi idealnie...wczesniej moj facet miał ok 18-20 długosci i grubości 14-15 i nigdy nie zamieniłam już tego mniejszego na tego wiekszego bo po prostu mnie bolało....

Gość Heniek spod kiosku Ruchu
wierzę w maksymę "kłamstwo powtórzone 1000 razy staje się prawdą." :classic_cool:

nie załamujesz mnie, a już jestem trochę załamany :O ale czy te 11,5 cm obwodu to naprawdę aż tak duży problem że mam marne szanse na udany związek z kobietą? :O

jak pisałem trochę się załamałem, załamuje mnie wizja że nigdy nie znajdę kobiety która będzie ze mną chciała spędzić resztę życia i to wszystko przez chudego penisa :O czy penis naprawdę odgrywa aż taką rolę w związku? czy to prawda co mówiła moja była a o czym pisałem w pierwszym poście?

Normalna, dojrzała emocjonalnie kobieta, nie zwiąże sie z facetem tylko dlatego, że ma dużego.... Matko to jest śmieszne i dziecinne... ::o :o :o

metody powiększania, chodzi o metody wydłużania, pogrubić się chyba nie da penisa

nivea77 śmieszne? a mnie wydaje się to logiczne co mówiła moja była tu nie chodzi o związywanie się z facetem dlatego że ma dużego, tylko o to że normalna, dojrzała kobieta oczekuje udanego seksu, a jak penis za mały i nie ma udanego seksu to związek nie ma szans na przetrwanie, tak mi to moja była tłumaczyła

Gość mmmmiiiaaaaaaa
ja ci cos powiem..wiekszość durnowatych bab powiela schematy kreowane przez media, nie zastanawiając sie czy penis o odpowiednich wymiarach naprawde daje im tyle szczescia...jakbym napisała na ktorysm topiku o wielkich penisach ze mi wystarczy 12 cm to nikt by nie uwierzył ;] wszedzie bębnią o wielkich penisach i wielkich cyckach...a czy to naprawde jest takie super i nie da sie przezyc super sexy bez wielkiej pały i wilkekich cycków??

mmmmiiiaaaaaaa z moich doświadczeń z moją byłą wynika że nie da się przeżyć tego super sexu jak penis ma 11,5 obwodu :O

Gość zależy jakie bajki
Może zamiast bawić się w inżyniera metrologa zajmij się dobrym dupczeniem ? Więcej wiary w siebie, więcej pary i będzie zadowolona :D

Gość nbvh
a czy ty tylko machasz penisem? nie umiesz udtami tez sie zabawic matko osiol

nie macham tylko penisem i potrafię ustami, ale jak twierdziła moja była nawet najlepsze lizanie żeńskich genitaliów nie zastąpi solidnego "rżnięcia"

Gość widziałam, miałam
jak się kobieta w Tobie zakocha to Cię weźmie z całym dobrodziejstwem inwentarza. A interesik może był niezbyt okazały, byleby był wariat :)

Gość koookai
myślę że możesz być niezły w analu

nie wiem i nie zamierzam sprawdzać czy jestem niezły czy nie w analu, brzydzi mnie to

Gość Maldororka
Nie wiem jak Wy ale ja zawsze radze sie tego horoskopu - http://czarymary.drugieja.pl . Jak dotąd nigdy mnie nie zawiódł, wprawdzie jest płatny ale 2,4 zł to wcale nie wygórowana cena za tak konkretne rady :)

spierdalaj z tym horoskopem :O

Gość bodifanka
..temat zakończony blisko rok temu!ale nic bardziej mylnego;) to nie wielkość świadczy o dogodzeniu partnerce. Liczy sie czarodziej a nie różdżka...