Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.miszka.

zgrubienie w piersi u 7 miesięcznej dziewczynki

Polecane posty

Dziś zobaczyłam lekko powiększony sutek u mojej córeczki. W dotyku można wczuć małą grudkę. Mała jest na piersi, ale to się pojawiło dopiero teraz. Ma któraś z was podobne doświadczenia? co to może być?

Gość u mnie
u mojego synka tez kiedys zauwazylam zgrubienie-polozna mi powiedziala ze to przez hormony,ktore wydzielam i przedostaja sie wraz z mlekiem. to zniknie,nie martw sie

Gość mamaalergików
A podawałaś może kurczaki? Córka koleżanki to miała. Endokrynolog powiedział, że to od hormonów, którymi są szpikowane kurczaki. Po jakimś czasie wszystko się wchłonęło. Koniecznie musisz iść do lekarza.

Gość u mnie
czytasz ze zrozumieniem????ze jej coreczka jest na piersi! ile tych kurczakowmialaby swojemu dzeicku autorka pdac,zeby piersi malej urosly:(

do lekarza pójdę w przyszłym tygodniu. A kurczaki faktycznie - mała je mięso od 3 tygodni

chyba muszę wyjaśnić - dziecko je obiadki, w których jest mięso - czasem kurczaki, indyki. Poza tym dostaje moje mleko a nie mm

U mojej córki zgrubienia pojawiły się jak miała 3 mc (więc nie jadła kurczaków), były cały czas jak karmiłam piersią. Jak przestałam ją karmic z czasem się wchłonęły. Byłam z tym u pediatry, jedyne co zaleciła to okłady z altacetu na noc (nic nie pomogło u niej). Co kontrolne wizyty u lekarza i szczepienia lekarka kontrolowała jej piersi.

Moja ma zgrubienia od 3 miesiaca zycia, juz dwa miesiace nie karmie piersia I mam Nadzieje ze sie niedlugo wchlona te guzki.

dzięki dziewczyny Nic tu nie wymyślę, do lekarza miałyśmy iść za 2 tyg., ale pójdziemy w przyszłym tyg i zobaczymy. Boję się, że będziemy musiały zrezygnować z drobiu a i tak już mamy ścisłą dietę, bo mała ma skazę białkową i inne uczulenia