Eustachy, lat 24, prawiczek 0 Napisano Luty 4, 2011 Dobry wieczór. Na początek może powiem kilka słów o sobie, otóż jestem życiowym nieudacznikiem. Chyba za wcześnie jest jeszcze na stwierdzenie że przegrałem życie, mam dopiero 24 lata, ale wszystko zmierza w tym kierunku i za kilkadziesiąt lat będę mógł z dumą obwieścić światu że przegrałem życie. Chociaż świata to i tak nie obejdzie, bo kogo obchodzi jakiś nieudacznik co przegrał życie? Na to forum trafiłem gdyż zbanowali mnie już na wszystkich innych polskojęzycznych forach internetowych. Mam nadzieję że miło mnie przyjmiecie w swoim gronie i będę tu z przyjemnością zaglądał od czasu do czasu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cycu z rozpora Napisano Luty 4, 2011 wypierdalaj szmato!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MIKS 0 Napisano Luty 4, 2011 Witaj napewno się zadomowisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m u n d e k Napisano Luty 4, 2011 Witaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel from hell 0 Napisano Luty 4, 2011 Prawiczków jak mrówek ja nie wiem co się teraz porobiło :D:D:D:D witaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nivea77 0 Napisano Luty 4, 2011 Witamy, witamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nivea77 0 Napisano Luty 4, 2011 Na pomarańcze nie zwracaj uwagi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cycu z rozpora Napisano Luty 4, 2011 morda stolcu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enfant Terrible 0 Napisano Luty 4, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chujnia Napisano Luty 4, 2011 czemu tak witacie nowego kolege :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eustachy, lat 24, prawiczek 0 Napisano Luty 4, 2011 Dlaczego oni, pomarańczowi, zachowują się w tak niekulturalny i wulgarny sposób wobec mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eustachy, lat 24, prawiczek 0 Napisano Luty 4, 2011 No nic, muszę już iść spać. Rodzice już się denerwują że jeszcze nie śpię. Zawsze się denerwują jak siedzę długo w nocy, bo to prądu się więcej marnuje wtedy niż w dzień. Zwykle chodzę spać o 22:00, a już jest po 22:30. Dobranoc. Ale jutro jak będę miał chwilę czasu to na pewno zajrzę na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cycu z rozpora Napisano Luty 4, 2011 ale mnie rozbawiłes :D jednak spoko gosc z ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach