Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpilka hag

kto mi wytłumaczy przestal dzwonic pisac o co chodzi?????

Polecane posty

Gość szpilka hag

facet przestał dzwonic pisac smsy itd zero kontaktu, ale zyje widzialam go. znalismy sie dlus\zszy czas byl osuper pozniej on jakby sie oddalal i nagle bum cisza brak odwagi na rozmowe czy do choloery co?????

Gość całkowicie czarny kot
albo umarł albo ma cie w dupie

Gość szpilka hag
zyje i czy po roku znajomosci mozna tak po prostu koniec odezwu milczeie o czym to swiadczy ze odwagi nie mial powiedziec tego co chcial

Gość klklkl
trafilaś na tchórza, idiotę i niedojrzałego dupka olej go, bo myśli wykończą cię a on i tak nie będzie wiedział że żle postąpił miałam bardzo podobną sytuację

Gość szpilka hag
juz gho olalam a jak spotkam przypadkiem to odwroce sie w druga strone teraz on nie zasluguje nawet na moje spojrzenie, on wcale nie byl gowniarzem mial juz wiek ze mon\zna bylo sie spodziewac ze jest dojrzaly...ale widocznie pomylka

Gość klklkl
wiek o niczym nie świdczy, dwudziestolatek może byc bardziej dojrzały niż niejeden prawie czterdziestolatek w moim przypadku pan zbliża się do czterdziestki:) niedojrzały, infantylny powiedziałabym, nawet chyba nie wie dobrze o co mam żal pokaz że masz honor, badx twarda :)