Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SABIYAA

kobieta bez faceta nic nie znaczy

Polecane posty

Gość SABIYAA

.........

Znaczy, i to bardzo wiele...pomysl..dla kolezanek ktore powychodzily szybciutko za maz i urodzily dzieci Taka Kobieta jest ucielesnieniem wolnosci..marzen, bycia SOBA...nie zalezna i kurewsko nie odpowiednia na imprezach...wiadomo...maz, i romanse ... Kobieta ktora potrafi siebie szanowac znajdzie tez faceta ktory bedzie szanowal i ja...I nie bedzie to tylko wywalanie przez niego smieci, On bedzie liczyl sie z jej zdaniem bo....bedzie wiedzial ze Ona to kobieta ktora potrafi pochwalic i tak samo ochrzanic... Mylne jest myslenie ze facet jest niezbedby w zyciu kobiety, to na te czasy stwierdzenie ktore mozna miedzy bajki wlorzyc..

Gość ZGRO$$$A
większej bzdury nie słyszałam!!! hahahaha chyba ta PLASTIKOWE PUSTE LALKI Z SEKS SHOPU bo prawdziwa samodzielna niezależna kobieta poradzi sobie bez problemy nawet w najgorszej sytuacji A LALUNIE Z SEX SHOPU TYLKO NA PIENIĄŻKI LICZĄ NIE MA SPĄSORA NIE MA KASY CZYLI JEST ZEREM I NIC NIE ZNACZY NIENAWIDZE TAKICH DZIWEK FUJJ ;/

Chyba nie ma nic smutniejszego i beznadziejnego niż uzależnienie od drugiej osoby, i tym to straszniejsze że czasem wraz z tym idzie brak krytycyzmu i ślepa ufność.

Gość grzeszącakobietkaaaaa
pojeb

jeśli spojrzymy historycznie, i na królową Elżbietę córkę Henryka VIII, to chyba raczej faceci bez kobiety nic nie znaczyli.....

Gość buhahahahahaa
na pewno napisala to jakas totalnie zakompleksiona meska ciota, ktora w tak glupkowaty sposob probuje sie podbudowac:D zalosne

Gość ihahaha
na chuja mi facet :O większość nawet wibratorowi do "pięt" nie dorasta :O

to co wczoraj usłyszałem w tv2. Lepszy palec niż chłopak padalec.

Gość Papryczka chili
"ihahaha na ch*ja mi facet większość nawet wibratorowi do "pięt" nie dorasta " Za dużo fejsbuka, chciałam nacisnąć "Lubię to" :-D

Gość zaniepkojona olga vila
wiecie co mam 30l, jestem kobieta po rozwodzie, moje małzenstwo to była pomyłka zdarza sie...On , zaborczy, zaddrosny len, nie skalał sie praca, za t swietnie mnie ograniczał tu nie mozesz pracowac tam tez nie, za granice jechac nie moge, w knajpie pracowac nie, despota.Sam nie robił nic, brakowało nawet na jedzenie.. taki mi los zgotował, ciagłe nerwy kłotnie, jazdy!Wpedził mnie w lata tylko, dziecka nie mamy , bo gdzie w to biede, przt nim nic nie znaczyłam, wyłam tylko dzien w dzienTeraz jestem sma i tak mi dobrze.

Gość jak to est ciekawi mni
głupota jakich mało!!!!!!!!1

widocznie masz taka slaba samoocene, ze potrzebujesz kogos obok siebie kto upewni cie w tym jaka jestes straszna...prawda jest taka, ze ladne kobiety nie potrzebuja nieudolnych facetow do zycia i bycia szczesliwym :) :) :) i tylko takie lajzy jak ty, zakladaja takie hoojowe tematy na forum, aby sobie poprawic humor :) zycze powodzenia, ktorego i tak nie bedziesz miala... he he