Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjni,lji.k

DZIEWCZYNY ŻADNE KREMY NIE POPRAWIĄ CERY, JESLI NIE KORZYSTACIE Z TEGO!

Polecane posty

Gość fjni,lji.k

przede wszystkim: - jedzenie owoców cytrusowych- dobrze robia na cerę naczynkową -jedzenie ryb, kaszy, orzechów- super działa na włosy i cerę -świeże powietrze, jesli mieszkacie blisko lasu czy łąki chodzcie tam przynajmniej raz dziennie na godzinne spacery - cera się dotlenia -orgazm- tez niewiarygodnie dotlenia każda komórkę ciała -ograniczcie make-up, a do tego ilosc kosmetyków pielegnacyjnych- po jakims czasie skóra uzaleznia sie od składnika w kremie -nie palenie, i alkohol raz na jakis czas-rozszerza naczynia krwionosne, jest wieksza tendencja do siniaków Ja to zastosowałąm na sobie i działą, efekty zauważyłam po 2 miesiacach.

Gość kobieta 40 letnia
KTOŚ PO RAZ DRUGI SKASOWAL MI TEMAT PORUSZAJĄCY PROBLEMATYKE W KTORĄ STRONE LEPIEJ SIE PODCIERAC Z GORY NA DOL CZY Z DOLU DO GORY TEMAT MOIM ZDANIEM WAZNY I INTERESUJACY !!!!!!

Gość xxxxxxxxxxxxxa.
jasne. wyjdż na spacer dolasu gdy jesteś astmatyczką uczuloną na olejki eteryczne :p przy okazji- przy astmie ciężko o dobre natlenienie.

Gość fjni,lji.k
w takim razie nie wychodz:) chociaz powiem Ci,że dzisiejsze antyseptyczne warunki nie sprzyjaja nam:) Moja prababcia miała astmę i mieszkała praktycznie w lesie, bo miała dom, a dookoła był wielki las.

Gość fjni,lji.k
to moze czesto wietrz mieszkanie itp jesli jestes uczulona na olejki:( albo wyjezdzaj gdzies moze nad morze, jeziora? tam wiecej wody niz lasów

Gość qxcvb
no i o sporcie zapomniałas.. ja po 25minutowym joggingu czuje sie jak młody bóg :D

Gość fjni,lji.k
:)

Gość kkkiiikkkaaa
rany, co za malkontent z xxxxxxxxxxxxxa. Jak ty masz astmę to do lasu nie chodzisz, chyba to oczywiste? Jak ktoś jeździ na wózku, mieszka 100km o najbliższego lasu, choruje na zanim mięśni, czy co tam jeszcze można wymyślić, to też do lasu nie chodzi, trudno się domyślić? Ale reszcie osób, które astmy i innych chorób wykluczających spacery nie mają spacer do lasu dobrze zrobi i o tym jest wątek:)

Gość rthgrth
prawda autorko