Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rose126

trzymalam tampona 20 h:/ i co teraz?

Polecane posty

I co teraz? Mialam ost dzien okresu i dla pewnosci uzylam tampona...od 2 lat caly czas uzywam tylko tamponow...no i wczoraj zapomnialam o nim na śmierć:((( rano mialam egzamin, latanie po uczelni pozniej od razu zaczelam sie pakowac i pojechalam do domu...i w końcu po 17 gdzies go wyciagnelam:(( i od tamtej pory...caly czas sikam...piecze mnie strasznie...przy oddawaniu moczu mnie boli:(( cala noc nie przespalam tak mnie pieklo:(;/ Pomożcie mi prosze....Może wy wiecie co to może być:(?? Z gory dziekuje za odpowiedzi.....:(

Gość jajajajajjajjaaja
zapalenie pęcherza....

Gość xxxxxxxxxxxxxa.
do lekarza. tymczasem furaginum 50mg 3*2 tabletki , do tego fitolizyna 3*1łyżka

włąśnie tak podejrzwałam:(( a jak to coś innego??:(

Gość motylek w glowie
jesli to zapalenie pęcherza to na 100 procent nie od tampona...

jak to zapomniałas ?przeciez jak się myjes,z to czuć ten sznureczek pod palcami:O jesteś wstretna brryyy nieco że się nie myjesz go jeszcze w czasie okresu bllee brudas!!!!!

wieczorem po kapieli wsadzilam tampona...i to drugiego dnia razno poelcialam na egz...itd...i zapomnialam zmienic go...zreszta mialam ost dzien i zapomnialam w ogole ze go mam;/;/

podobno jesli objawy nie ustapia po zażywaniu tabletek po 4 dniach wtedy trzeba pojsc do lekarza...sikalam...a co to ma za znaczenia?? pozniej wieczorem zaczelam sikac non stop...i to wedty juz zaczelo mnie tak piec i bole:(

jak mozna zapomniec :O i co że ostatni dzień ?to nie uzywasz chusteczek do higieny intymnej poza domem gdy nie mozna się umyc? dziewczyna to jest okres i pierwszy czy ostatni dzień to trzeba się myc lub wycierac gdy nema warunków ,i zmieniać mini co trzy godz tego tampona nadal nieporozumiem jak moglas zapomnieć :O rób tak dalej betty ale nie moja cipa i sprawa 🖐️

Gość motylek w glowie
rubinowa:O litosci co sie tak nakrecasz? laska zadała pytanie a ty jej walisz wyklad o higienie? opanuj sie wariatko:O

Gość motylek w glowie
a te twoje qurwy swiadcza o tym ze moze z higiena jestes zaznajomiona ale z kultura niestety nie:O

Nie bardzo wiem jak można sikać z tamponem w środku, ale ok :O Jakaś rozklepicha musisz być, że nie czułaś oporu jak sikałaś z nim w środku :D

chyba ty sie nie podcierasz....;/ po prostu sznureczka nie poczulam bo glebiej mi wszedl...nie wiem nawet jak...ale teraz nie nbede nad tym rozmyslac;/ a ciebie nikt nie prosi o udzielanie odpowiedzi..jesli masz mi tlko przeszkadzac kiedy mam problem to mozesz juz sobie odpuscic i innych pokrytykować ;/ a ja chyba jednak odczekam te 3 dni jeszcze..bede brala tabletki i tak dalej...i zobacze co bedzie dalej:) Wszystkim innym dziekuje za pomoć:))

oj dobra...nawet nie wiem p co sie pytalam:/ każdy tylko chce oczeriać...i chu* wie co pisac;/ a popatrzcie na siebie??;/ masakra....

Gość czy dla ciebie to jest
motyl a dla ciebie to normalne ze laska zapomina o tamponie moze czas zeby ja ktos naprowadzil a tak na marginesie to ty tez masz malo kultury nazywajac kogos wariatka.Autorko idz lepiej do lekarza bo po tamponach moze byc wstrzas(przeczytaj w ulotce)

Gość motylek w glowie
nie jest normalne!! ale to nie powód zeby jakas patologia rzucala na lewo i prawo qurwami!!! odrobine kultury co?

sprawdz co oznacza slowo patologia :)tez ci duzo brakuje do kulturalnej ...autorko a ty sie tak niebulwersuj bo to naprawde niejest normalna sytuacja...

Gość motylek w glowie
Rose126, kup sobie w aptece Urinal albo cos na zapalenie pęcherza dostepne bez recepty:) jak nie przejdzie po 3 dniach to idz do lekarza:)

Gość motylek w glowie
sorry,ale dlamnie ktos kto w normalnej dyskusji leci teksatmi typu " qurwa", "brudas" "cipa" jest dla mnie patologia i to do potęgi!

Popatrzyłam na siebie przecież :P Brudaską nie jestem :D Poza tym nie wiem też, bo mówisz, że kąpałaś się wieczorem a rano pobiegłaś na uczelnię.. to rano rozumiem woda, mydło be?:D

Gość Liza@22
I dlatego ja używam podpasek

wlasnie niemylas sie?a brudas i cipa to przeklenstwo?oj to grzech

tak autorka jest brudasem i nie myje cipy,a ty mtylu robisz zapewne to.samo bo taka dotknięta się poczułas,bardziej niż autorka.Ja jej chciałam uświadomić,brytalnie że o higienę dbac trzeba. Brudasy takie jak motyl i autorka mnie kultury uczyły niebeda

Gość czy dal ciebie to jest
AMEN

Gość motylek w glowie
dobieraj słów sfrustrowana wariatko :O sobota jest,zazwyczaj ludzie sa przyjaznie usposobieni wobec innych:D a ty co? nikt ci dobrze dawno chyba nie zrobił wiec wstałas i sie nakrecasz byle topikiem na kafe:D wspołczujemy marnego zycia:D byeee :D bo z patologia twojego pokroju nie mam zamiaru dalej gadac:D ps. od mojej higieny wara bo w tej kwestii podejrzewam, jestes bardziej zapuszczona niz wszystkie smordy w twojej okolicy:D idz sie dalej bulwersuj:D:D

Gość hahahahhahahahhahahah
co wy sie przejmujecie Rubinowa szmata? haha:D poczytajcie inne wypociny tej szmaty:D to dopiero ubaw:D rubinowa dziffko juz musialas sie dokogos dojebac?

Gość hahahahhahahahhahahah
haha:d a osoba pod nickiem CZY DLA CIEBIE TO JEST to nikt inny niz ta szmaciora:D