Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki problem

Niskie libido u kobiety

Polecane posty

Gość mam taki problem

Nie wiem gdzie szukać porady i czy w ogóle jest sens by o tym rozmawiać z ginekologiem.Czy są jakieś tabletki by to zmienić?Nigdy nie stosowałam tabletek anty,jestem po 40.Seks zawsze był dla mnie ważny ale od jakiegoś roku nie mam na niego ochoty.Jeszcze trochę to mąż kochanki sobie poszuka:-)Czy któraś z pan też miała taki problem,i jak sobie z tym poradziła?

Gość Ja to bym sobie kupila
To moze byc wynik zmian hormonalnych. Idz do ginekologa i endokrynologa, popros o skierowanie na badania.

Gość mam taki problem
Od ponad 2lat mam guzka na tarczycy,miałam wszelkie możliwe badania,w tym na poziom hormonów i wszystko jest ok.Mówiłam mojemu endo jaki mam problem i też mi mówił,że mam iść do gina.

myśle ze mąż tak czy tak znajdzie sobie kogoś wiec sie az tak nie martw

a może to już jakieś początki menopauzy i faktycznie jakieś zawirowania z tymi hormonami są? moja rada taka, żeby pogrzebać w pamięci za wymarzonymi fantazjami i je spełniać :) zawsze coś ciekawego, a jak sie o czymś marzyło od dawna to będzie adrenalinka to spełniać i może sie uda coś podreperować to libido :D albo... jaka mucha hiszpańska? w sex shopach są różne takie specyfiki dla kobiet też, chociaz ja tam bym najpierw popróbowała bez tego

A moze pownnias zbadac poziom prolaktyny? Wiem sama po sobie, ze przy wysokiej prolaktynie libido znacznie spada... bardzo spada. tak było przynajmniej w moim przypadku,a pozniej po wyregulowaniu jej poziomy wszystko wróciło do normy, a nawet lepiej :-D pozdrawiam serdecznie!