Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co uwazacie

Przystojny anglik majacy profil na polskim portalu randkowym

Polecane posty

Ja też na tym portalu poznałam swojego męża, ale jest tam też mnóstwo oszustów, trzeba bardzo uważać z kim się tańczy.

Gość numerowaaa
Powiem szczerze, ze mi sie on za bardzo nie podoba, jest przystojny, ale smiesza mnie ludzie, ktorzy sami robia sobie zdjecie telefonem w lustrze :O a tym bardziej faceci. Co do tej opinii o latwych polkach to chyba rzeczywiscie wymyslili ja sami Polacy, bo ja sie z taka opinia nigdy nie spotkalam, poza tym w porownaniu do wiekszosci Brytyjek Polki sa wrecz pruderyjne. Tutaj nikt sie nie oburza, ze ktos idzie z kims do lozka na jedna noc, wiec dlaczego akurat mieliby potepiac Polki? Polki wcale nie maja zlej opinii, sama mam faceta Brytyjczyka, przyjaciol Brytyjczykow i na codzien nawet nie mysle o tym, ze jestesmy z innych krajow czy ze sa jakies roznice. Chlopak Brytyjczyk moze byc super, choc oczywiscie, jak wszedzie, sa tez szpanerzy, dresiarze czy bawidamki. Ale jak znajdziesz sobie porzadnego faceta, to Brytyjczyk bedzie Cie na rekach nosil, bedzie Ci gotowal, sprzatal, bedzie sie Toba opiekowal i Cie szanowal. A jeszcze na dodatek moze niezle wygladac :) Ich kobiety dobrze ich wytrenowaly, serio ;)

Gość pamparamtatt
"tfuj" - radze wrocic do podstawowki, bo z analfabetami trudno porozmawiac na poziomie

no przeicez pisalam ze wychodze za maz w przyszlym roku, zreszta slub to nie jest najwazniejsza rzecz.. najwazniejsze jest zeby ludzie sie kochali i dobrze dzieci wychowywali a nie jakis papierek ktory absolutnie nic nie znaczy i nic nie wnosi - oprocz pewnych prawnych aspektow i wspolnego nazwiska..

i z moim facatem to puszczam sie z przyjemnoscia wiec skoro nazywasz to puszczaniem sie to i sie puszczam :)

ty glupi jestes czy nie umiesz czytac? slub w przyszlym roku, no kretyn..

o boze tylko nie wklejaj fotek!!! bo sie zalamie po prostu hahaha

Si-xa ale po co Ty się tym śmieciom tłumaczysz,że nie jesteś żadną dziwką.Tylko w Polsce można takie brednie usłyszeć,że będąc z obcokrajowcem jest się dziwką.

Gość ipocopoco
Niektórzy żyją jak chcą, a niektórzy żyją życiem inni i są nieszczesliwi...a anglik przystojny, więc nie wiem czemu szuka kogoś na portalu i w dodatku specyficznie, Polki. Takich to ja nie lubię ludzi...jednak puste laski polecą na takiego.

Gość ipocopoco
*innych

Gość a ja nie lubie, czasami zrobie
moze ten Michael00 to po prostu nasz swojski Michal hahaha :D:D:D

Gość achcha28
Wlasnie zarejestrowlam sie na polish dating.Jak oceniacie ten portal? Da sie tam kogos poznac?

Gość a mi sie tak nudzilo
ze tez sie dzisiaj zarejestrowalam i powiem szczerze bylo tam kilku przystojnych facetow,az dziw ze nie moga kogos znalezc chcoc wieszkosc z tych przystojniakow szuka przygod i kobiety a nie milosci.

ja tam jestem zarejestrowana... ale rzadko tam zagladam.... poznalam duzo ciekawych mezczyzn n aprotalach randkowych... jedni chcieli tylko przygod inni chcieli sie wiazac... zalezy od czlowieka kazdy szuka czego innego a anglicy lubia polki poniewaz sa ladne szczuple, potrafia gotowac!.... ale najwazniejsze ze interesuja sie czyms wiecej niz tylko ciagle nowywi ciuchami i tym kto wiecej wypil na ostatniej imprezeie, poza tym wiekszosci z nich podoba sie nasz akcent :)

Gość ahhhfgfgf
I jak, spotkalas sie z nim?

Gość Senator2012
Czy ktoś tu umie czytać ??To nie jest angol !!! Jest w londynie od 3lat i szuka białej kobiety pochodzenia kaukazkiego (czeczenia ,gruzja itp ). Jaki z niego angol ???

Gość baosjsishsi
Senator, ty tez się nie popisales. Sprawdź najpierw co to znaczy "caucasian".

Gość jhbjher
szuka kucharki i sprzataczki,bo po0lki maja opinie ze dbaja o dom ,wyszalal sie juz i teraz chce sie ustatkowac ot co,

no i co takiego zlego w checi statkowania sie? bzykac chce to niedobrze, ustatkowac sie tez niedobrze, kase ma niedobrze bo to znaczy, ze polka wtedy leci na kase, kasy nie ma tez niedobrze bo znaczy ze chce polke bo brytyjki go nie chca, ogolnie jakikolwiek anglik to zawsze niedobrze - szczegolnie dla polskiego faceta do przelkniecia swojej narodowej porazki :P

Gość smiesznesawaszestereotypy
Niech autorka przestanie domniemywac... jesli polacy sa druga (po hindusach) najwieksza grupa etniczna w UK to chyba kultura polakow jest dobrze znana anglikom, wiec profil anglika na takim portalu by mnie nie zdziwil. Czemu autorka sie nie spytala dlaczego akurat polski portal? Moze odpowiedz tego faceta bylaby ze ktorys z jego kolegow jest ochajtany z polka lub cos w tym stylu? Ja jestem z anglikiem, ale mieszkam w stanach (od 4 lat). Poznalismy sie online, na jednym z popularnych serwisow randkowych. Nie przyznal mi sie ze jest anglikiem az do ktorejs rozmowy, przyznam ze na poczatku sie troche zniechecilam... Nie znam ich kultury, co prawda bylam w londynie raz, ale nie ukrywam ze preferowalam spotykanie sie z amerykanami, bo do tego bylam przyzwyczajona. W dodatku, mialam male watpliwosci co do stereotypow o ktorych jest mowa w tym watku - wiedzialam ze polacy sa dobrze znani anglikom (amerykanie maja male pojecie o nas - chyba ze ktos mieszka w rejonach chicago/ny) i nei wiedzialam czy bedzie mnie on ocenial, mial na wstepie o mnie zle zdanie itp. Okazalo sie ze moje watpliwosci byly z palca wyssane... Jestesmy w szczesliwym zwiazku... Nigdy nie bylo mi z nikim lepiej niz z nim.. Szanuje mnie jak nikt inny nosi na rekach..jest po prostu wspaniale.. Najsmieszniejsze jest to jak czasami powiem cos zlego o polsce, to ON sie oburza..zawsze mowi mile rzeczy o polakach i nigdy mi nie dal odczuc ze jestem nizsza kategoria (choc ponownie..oboje jestesmy imigrantami tutaj, w usa hehe:D)