Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melly23

jak sie pozbyć cellulitu?

Polecane posty

Gość melly23

przeglądając sie wczoraj w lustrze, zauważyłam że mam pomarszczone uda i pośladki. jestem lekko przerażona, ponieważ nigdy wcześniej nie miałam cellulitu i nie za bardzo wiem jak sobie z tym radzić. są różne opinie w internecie, nie chciałabym zacząc robić czgoś co i tak nie przyniesie efektu. od pół roku biorę tabletki antykoncpecyjne i nie zamierzam ich porzucać, do tego wydaję mi sie, że cellulit jest u mnie genetyczny. waże 51kg przy 170cm. czy jest ktoś, kto pozbył sie cellulitu, albo macie jakieś doświadczenia? chciałabym uproać sie z tym do wakacji:))

Gość mama_dama
Słyszałam, że cellulit można usunąć poprzez jakieś zabiegi kosmetyczne, ale to dosyć kosztowna opcja i pewnie nie jest zbyt bezpieczna. Spory jest natomiast wybór kremów pomagających pozbyć się pomarańczowej skórki, zapytaj w aptece farmaceutkę niech ci doradzi. Od siebie dodam, że jeśli mieszkasz w łodzi to pójdź w tej sprawie do apteki za grosze w manufakturze. Oni tam mają dział z kosmetykami i naprawdę znają się na tych sprawach

Gość opensky
Cellulitu nie pozbędziesz się kremami. Najlepsze efekty dają zabiegi np. endermologia, która jest całkowicie bezpieczna, bo beziwazyjna. dodatkowo ujędrnia skóre i modeluje sylwetkę

Gość Eelina72
Ja celulitu z tyłka i ud pozbyłam się masażami bańką chińską 2 lata temu ta przyjemność kosztowała 50 zł za zabieg,ja miałam 11 ale efekty były widoczne dopiero po 4 zabiegu i to świństwo na razie nie wraca

Gość melly23
ok, spróbować mogę. bańki+ćwiczenia, mam nadzieje, ze sie uda. dzieki

Gość Funny 24
Nie mam nadwagi, nie jem śmieciowego jedzenia, biegam i jeżdżę na rowerze, ale mimo to moim problemem jest cellulit. Sporo wydałam na kremy antycellulitowe, domowe masażery- bez efektu. Jakiś czas temu zdecydowałam się na zabieg endermologii. Byłam w szoku, po zabiegu cellulit stał się mniej widoczny.Tutaj widać, jak wygląda zabieg: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio . Polecam. Jeżeli też macie taki problem to nie wahajcie się ani chwili.

Gość Ewix 23
Jestem normalnej postury, Zdrowo się odżywiam, trochę ćwiczę, ale na moich nogach i tak jest cellulit. Stosowałam różne balsamy antycellulitowe, domowe masażery- i nic. Wybrałam się na zabieg endermologii. Byłam w szoku, skóra jest jędrniejsza i ładniejsza.Tutaj widać, jak wygląda zabieg: http://www.depilacja-torun.pl/zabiegi-kosmetyczne-torun-bydgoszcz-wloclawek/ Polecam. Jeżeli też macie taki problem to nie wahajcie się ani chwili.

Gość Cukrowa 123
Jest takiportal http://depilacja24.pl/ i porównano tam wszystkie rodzaje depilacji. można sobie poczytać jaka depilacja wychodzi taniej

Gość gość
Hej, polecam zainteresować się efedryną, jest to środek często używany przez sportowców, który przyczynia się do budowania sylwetki opartej na mięśniach a nie na tłuszczu. Zamówiłam od dziewczyny z internetu Kasi (kom.739 202 359 i jestem bardzo zadowolona. Boczki, celullit i oponka zniknęły, zarysowały się bardzo fajnie mięśnie, kilka zbędnych kilogramów też spadło. Polecam