Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młoda Mamaa

Czy da się zmienić kolor wózka?

Polecane posty

Gość bazderga
To moglas kupic wozek jak juz znalas plec. Nawet po porodzie. Tez mnie rozwalil ten argument, ze w rozowym nie bedzie dziecku duszno :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nie śmiejscie się! :-P Przecież to normalne, że jak się kupuje samochód to po pół roku wywala się 5 tys na zmiane lakieru, w zależności od pory roku. W lato - broń boze ciemny.

Gość bazderga
Przemaluj ten wozek plakatowkami :D:D:D:D:D Siedze i placze ze smiechu.

Gość moze to lepsze rozwiazanie
wieszanie lepiej zadzwonic do producenta i kupic cale poszycie na wozek innego koloru? Prosciej i napewno taniej :)

Bagdad Cafe Nie śmiejscie się! Przecież to normalne, że jak się kupuje samochód to po pół roku wywala się 5 tys na zmiane lakieru, w zależności od pory roku. W lato - broń boze ciemny. Chyba nie umiesz czytać . Właśnie po to pytam o przefarbowanie bo nie chcę zmieniać na nowy :D gośka co ma ktośka no to sie zdecyduj,bo raz piszesz ze duszno,raz ze chcesz rozowy bo dziewczynka haha A to nie móżna mieć wiele argumentów?? Chcesz to mogę Ci napisać jeszcze więcej Niestety czasem co niektórzy wchodzą na forum , żeby się powyżywać. Kolejne baby którym nikt nie dogodził. Dzieki za mądre odp a wszystkim innym dziękujemy ;]

Młoda mamo w imieniu wszystkich szydzących (czyli wyśmiewających) kafeteriuszek chciałabym Cie gorąco przeprosić za nasze skandaliczne zachowanie. A żeby Ci to jakoś wynagrodzić uruchomię swoje kontakty i poszukam informacji na temat farbowania wózków, żebyś nie musiała odrywać się od codziennych obowiązków. Ja potrafie czytać, to Ty nie zrozumiałaś mojego postu. Ide do garów 🖐️ tam gdzie moje miejsce z poważaniem i skruchą Bagdad (nie znam się na kolorkach) Cafe

Haha :) ulubiony argument panny o nicku "Mloda mama"...NIKT WAM NIE DOGODZIŁ:D dodaje topik do ulubionych bo dawno sie tak nie usmialam:D byeee mloda mamo, idz sprawdz czy w budce nie jest za duszno :D

Gość bazderga
Heh, zanim zaczniesz wozek farbowac, pocwicz czytanie ze zrozumieniem :D Twoja zdolnosc przyswajania sobie informacji jakie czytasz jest zerowa.

Gość hahahha..:D
przeciez ta gowniara tylko dupy nadstawiac potrafi to czego oczekujecie? szkoły to nie skonczylo, nie czyta, nie ma pojecia o niczym wiecej tylko o rozowym kolorze i robieniu loda:O

Gość hahahahahahahahahahahaha
KABARET :D:D:D:D:D:D:D

Uuuuu szkołę skończyłam, pracę mam więc ktoś chyba ma złe infoo :D:D Aa i fakt nie doczytałam, zwracam honor ;]

Gość hahahha..:D
chyba szkołe specjalna:D

Gość o co chodzi?????
ale, ze dupy daje nie zaprzeczyła:D

Gość hahahahahahahahahahahaha
Ciekawe jaka szkole skonczylas, gdzie nawet czytania ze zrozumieniem nie nauczyli. I ciekawe jaka masz prace, gdzie tego nie wymagaja :D

Gość jkflh3
upup