Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młoda Mamaa

Czy da się zmienić kolor wózka?

Polecane posty

Chodzi mi o to, czy można w farbialni zmienić kolor wózka dziecięcego. Mam granatowy a chciałabym zmienić na inny, jaśniejszy kolor. Myślicie , że jest taka możliwość? Bo wózki mają dziwną tkaninę :) Farbował ktoś?

Gość No to ci powiem
da sie . Ja na swoim namalowalam kwiaty specjalna farba i jest swietny wiec napewno cala kolorystyke tez da sie zmienic :) Tylko to troche kosztuje :)

Gość dsfsfsfs
ale pomysl :) ,asz wozek po starszym dziecku i chesz by inni mysleli ze nowy? :)

Gość buuuuuuuu......
wolałabym nowy wózek kupic niz bawic sie w malowanie. tym bardziej że jak onn jest granatowy to napewno uzyskasz jasniejszy kolor

Nie nie. Nie chce żeby myśleli że mam nowy. Poza tym że on nowy jest :D Tylko mam dziewczynkę, teraz będzie robić się cieplej a ciemny kolor - sami wiedcie , troszeczke grzeje i jest duszno. A ile takie zabarwienie kosztuje??

No to ci powiem - a np podczas deszczu kolory się nie zmywały albo nie blakły? Ja bym chciała na różowy i nie wiem czy w faerbialni mi to zrobią ..

Gość tubisiowy krem
ciemny kolor powoduje ze jest duszno? dziecko ty do szkoły chodzilas? a nie sadzisz ze w ogole uzywanie barwnikow do czegos z czym dziecko ma bezposrednia stycznosc moze byc szkodliwe?

Gość padłam ze smiechu:D
granatowy na rozowy? ja pierdole:D mloda mama jestes mistrzem idiotyzmu:D:D

Gość na rozowy nie mozna
@

Gość No to ci powiem
Nie uzywam wozka 2 lata pralam w pralce i super sie wszystko trzyma :) te kwiaty na budce troszke sie jasniejsze zrobily ale nie widac ... cos ty nic sie nie dzieje w czasie deszczu nrlanie mozesz prac w pralce za farby dalam 150 zl i sama sobie malowalam nie wiem ile osztuje pomalowanie calosci

Ahaa dzieki :) Pojde sie spytać do farbialni :P Jak nie bedzie oplacalne to kupie nowy wózek .

I Ty uwazasz, ze skrzywdzic dziecko mozna imieniem, a różowym wózkiem i różową mamą nie? :-D 🖐️

Gość ahahahahhaha
granatowy na różowy chcesz przefarbować? :D:D:D ale się uśmiałam :D:D:D:D ty weź lepiej nowy wózek dziecku kup a nie będziesz kombinować z farbowaniem :-o

Gość ahahahahhaha
różowy kolor jest ładny ,i pasuje do dziewczynki. Moje dziecko też miało wozek różowy i nie widzę w tym nic dziwnego. Wole w pastelowe kolory ją ubierać niż jakieś granaty :-o

Wlasnie dlatego chce się dowiedzieć żeby nie kombinować. Nic na wlasna reke nie zrobie . A skoro granatowy wózek mam wyrzucic to zawsze moge spróbować , nie wyjdzie kupie nowy . A czym krzywdzę swoją córkę? Tym że będzie miała różowy wózek? Śmieszne :D Co trzecia osoba ma różowe wózki

Wszysko ladnie piekne, tutaj akurat sie uczepilam mlodej mamy U nie rózowy wystepuje jako stan umyslu. Do rozowych wozków dla dziewczynek nic nie mam, tylko do kobiet, ktore z rozowego nie wyrosly jeszcze :-p

Ja mam drogi wózek i dlatego żal mi go to wyrzucić ;/ A jak da się przefarbować to będzie fajnie :D

Gość do mlodamama
hahah, przeciez ty masz wozek za 300 zł,wypierdol ten badziew:D

Po co kupować wózek w kolorze, który sie nie podoba? Nie uczepilam sie koloru, tylko powodu, dla którego chcesz zmienić kolor. Cóż, miejmy nadzieje, ze w rozowym nie bedzie jej tak duszno jak w granacie :-D

Nie mam wózka za 300 zł muszę Cię zdziwić. Ale niekiedy takie wózki są lepsze niż te droższe. Nowy to nowy.

Gość bazderga
To na cholere kupowalas granatowy jak chcesz rozowy? :O Ty naprawde jakas malo inteligentna jestes :D Faktycznie, ten rozowy to stan twojego umyslu, jak ktos napisal.

Chciałam Cię uświadomić , że nie od początku można się dowiedzieć jaką dziecko ma płeć :D I nie chce żeby temat zeszedł na psy więc nie bd się sprzeczać skoro nic nie wiesz na temat mojego pytania ;]

Gość Czasem mam tak samo...
po co kupowałaś granatowy wózek jak chcesz mieć różowy ?

Bo jest komuna i stoi sie za wózkiem miesiacami. W dodatku bierze się jaki jest, a nie jaki sie chce.