Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vgirdhehrv htuh h t uhf ier

lozeczko turystyczne czy zwykle?

Polecane posty

Gość vgirdhehrv htuh h t uhf ier

jak w temacie stoje przed wyborem albo turystyczne badz zwykle , choc zwykle ladniej sie prezentuje co myslicie mam? ktore wybrac

Ja wybarałam turystyczne, ale to tylko ze wzgledu na to ze czesto jezdzimy do rodziny w Polsce, wiec dla nas jest bardziej praktyczne. Nie moge napisac ze jest zle, wrecz przeciwnie, wspaniala funkcja tych lozeczek jest kolyska, ale jak u znajomych widze lozeczka drewniane to az mnie sciska z zalu ze moja malutka spi w "plasitku":( Jesli bedziemy miec drugie dziecko na 100% kupuje drewniane!!!!!!!!!!!!!

Gość mamamamma26
zwykłe ładniej? takie małe drewniane kratki jak więzienie ... poza tym na forum były już setki takich postów jedne mamy tradycjonalistki że tylko drewniane bo jak to inne, że bezpieczniejsze (niby) itd a inne że turystyczne kolorowe, dziecko się nieobija, łatwo przenieść itd ja mam od początku turystyczne - z materacem piankowym bo podobno kokos gryka pleśnieją... sprawuje sie super - małemu wygodnie - jak macha rękami i nogami czy się przewraca to wiem że nic mu się nie stanie i niezaklinuje sobie nogi w szczebelkach w środku nocy np., pozatym jest ładne, kolorowe