Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nivvka

DORADŹCIE, BO SAMA JUŻ NIE WIEM ????????????

Polecane posty

Gość Nivvka

Musiałam po 2 LO przerwac naukę, poszłam rok później do szkoły, jestem rocznikiem 91, od września będę uczyła się zaocznie bo szkoła i matura są dla mnie prorytetem, ale miałam ciężko sytuacje i musiałam na ten czas przerwac. Zaczęłam szukac pracy, dałam swoje ogłoszenie na jednym portalu, miałam kilka propozycji - w tym jako kierowniczka restauracji - nadzór nad kucharzami i zamawianie towaru, 8h od pon do pt 1800 na rękę.. napisałam tej osobie, że chyba nie przeczytał mojego ogłoszenia, bo ja jestem niedoświadczona, jeszcze nawet nie mam średniego itp, a on na to, ze poziom wykształcenia nie jest aż tak wazny, wazny jest charakter i dobra relacje z zespołem, poporsił o wysłanie zdjęcie w stroju galowym/... zrobiłam to. Teraz czekam mailowo na odpowiedź. Jak myślicie, to może byc prawda?? skoro ja nie mam doświadczenia w pracy, a ktos proponuje mi tak dobrze płatną pracę???

Gość Nivvka
priorytetem* miałam ciężką* przepraszam za literówki, ale piszę szybko.

Gość jesli tak jest
to masz naprawde ogromne szczescie

Gość mci
Ja jestem managerem restauracji, mam 22 lata studiuje. Mogę Ci powiedzieć tak , ze wykształcenie jest bardzo ważne ale nie najważniejsze. Organizacja pracy itd . Ale co mnie tu zaskoczyło to: - praca managera restauracji to nie jest od pon- do pt po 8 godz !!! Masz nielimitowany czas pracy i jestes na kazde zawołanie. Tel słuzbowy odbierasz 24 h/ dobę - wynagrodzenie , trochę słabo Ci zaprponował, to jest bardzo cięzka praca

Gość Nivvka
Na moim ogłoszeniu miałam zdjęcie, nie żadne wyzywające tylko zdjęcie twarzy, chciałabym aby potencjalny pracodawca wiedział jak wyglądam... bo i tak często proszą o wysłanie CV ze zdjeciem..nie chcę byc nieskromna, ale podobno uroda czasem pomaga, wczoraj wysłałam to zdjęcie w stroju galowym i czekam na odpowiedź..

Gość mci
A w jakim mieście jest ta restauracja?

Gość Nivvka
jak do jakiej pracy? w moim 1szym poście jest wszystko dokładnie opisane. W Krakowie, nie wiem nic więcej, bo narazie wymieniliśmy po 2 maile, on z propozycją i że szuka, bo musi szybko znaleźc osobę.

Gość mci
Powodzenia :-)

Gość Nivvka
Dla mnie to byłaby ogromna szansa, ale wiadomo podchodzę z dystansem, bo nigdy nie wiadomo ... tym bardziej, że nie mam doświadczenia, ani póki co dobrego wykształcenia.. od wczoraj cały czas o tym myślę i czekam na maila..

Gość Nivvka
A no i co do pensji- jak na mój wiek i doświadczenie to są super pieniądze i możliwośc dalszego rozwoju.

Gość niektórzy faceci są tepi
jakaś ściema bardzo dziwne jak masz zerowe doświadczenie bo ze nie masz szkoły i mnóstwa papierków to już mogłoby komuś nie przeszkadzać choć tez trochę dziwne w dzisiejszych czasach kiedy na stanowisko byle jakie byle jak płatne wymagania maja kosmiczne i aż śmieszne

Gość mci
godziny pracy , które Ci zaproponowano tez są dziwne... Wiec sprawdz wszystko dobrze!

Gość Nivvka
no właśnie.. stąd te moje wątpliwości i chyba niepotrzebnie się nakręcam..... ;(

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsds
nie zniechęcaj sie od razu

Gość Nivvka
no staram się, ale namieszała mi w głowie ta propozycja, ale jednocześnie zdaję sobie sprawę, że na pewno jest sporo innych, lepszych osób na to stanowisko

Gość mci
a byłaś kiedyś w tej restauracji ? wiesz cokolwiek o niej?

Gość no napewno
sama nie jesteś

Gość Nivvka
nie, bo nie wiem jeszcze co to za restauracja, dopiero 2 maile wymieniliśmy, wczoraj wysłałam koło 16 to zdjęcie i póki co cisza, nie wiem, poczekam do jutra jeszcze i dam sobie spokój.