Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izydorka56

Zakupy w Internecie-przesyłką zwykłą czy kurierską?

Polecane posty

Gość Izydorka56

Chcę sprzedać rzeczy na allegro (nie mam firmy), jakie dać sposoby wysyłki? Myślałam o zwykłej paczce i o przesyłce kurierskiej. Tylko jakiej firmy kuriera? Żeby też nie wyszło za drogo bo to może odstraszać od kupna...

Gość kurczak_pikantny
Jeśli szukasz taniego sposobu na przesłanie paczki kurierem to zerknij na apaczka.pl tam mają niezłe stawki za kurierów. Można sobie wybrać jakiego się chce przewoźnika po o wiele niższych cenach niż bezpośrednio u nich. Wysyłam z nimi bez problemów:)

Gość OlalalaU
Mysle ze to dobre opcje wyboru kazdy sam zdecyduje. Ja bym wybrala co prawda kuriera bo wolalabym jednak dostac to co zamowilam...

Gość IrekG
handluje na allegro i mam z nimi zintegrowaną sprzedaż także wiem, że działa jak należy. dla tych co sprzedają sporadycznie też dobrze się nadaje.

Gość sfdsfsfsf
Ja jesli jest tylko mozliwosc wybieram zakupy za pobraniem i glownie z takich aukcji kupuje ,a wybierajac miedzy kurierem a poczta -kurier.

Gość Ja to bym sobie kupila
Ja sprzedajac oferuje tylko wysylke poczta, ekonomiczna i priorytet do wyboru. Nigdy nie wysylam za pobraniem, bo niektorzy kupujacy sa niepowazni i nie odbieraja paczek, a w takiej sytuacji jestes o 20 zl w plecy.

Gość Izydorka56
Dzięki wszystkim za uwagi! Hmm dziwne, skoro już wygrali aukcję to są zobowiązani do zapłacenia ceny...nieprzyjmowanie paczek nie ma sensu...