Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różyczkaa.

NOC POŚLUBNA-PISZCIE..

Polecane posty

Gość Różyczkaa.

jAK SIĘ DO TEGO PRZYGOTOWUJECIE -CZY BĘDZIECIE JAKOŚ SZCZEGÓLNIE CELEBROWAĆ ?? A jak było u pań - będących już po? No i niedyskretne pytanko --czyli obecność kamerzysty /fotografa podczas nocy poślubnej -jak się na to zapatrujecie // dodam że z głupia frant mój men spytał znanego fotografa o to -tamten się uśmiechnął ale powiedział żę już coś takiego w swojej karierze robił .. A dla wsydliwych ma opcję w której zastępuje go żona też fotograf ...

Gość chodzi ci o nakręcenie
roochanka czy takie badziewne filmiki jakie są na YT udawane ?:D

Gość to niech....
a ty dziewica?

Gość sfdsfsfsf
o tak ,pozniej daj obejrzec rodzicom i dzieciom jak tatus dymal mamusie w noc poslubna Jeszcze duzo zblizen na tzipe i hu ja.

Gość chybają po tym łóżku
jakby wszy mieli :classic_cool:

Matko ależ KICZ !!!!!!!!!!! ZWYMIOTUJE CHYBA Z TEJ SŁODKOSCI

Gość weź no regres
przetłumacz ludom że to nie fajne i zwykle to baby wpadają na te pomysły :D a te samce jak zwykle potulnie z ogonem słuchają :classic_cool:

Gość widać że ta czarna z linku
lubi anala i ostry seks

Za 10.000 tysi bym tego nie dał sobie nakręcić To fakt kobiety wpadają na tak idiotyczne pomysły jak kręcenie jakichś beznadziejnych nocy poślubnych O ile kobieta jest dziewicą i ma to sens że taka noc poślubna sie odbywa to o tyle kobieta która ze swoim mężem spała już kilkaset razy to jest to raczej obciachowa pomyłka oczywiscie piszę o nazewnictwie bo w pierwszym jak i w drugim przypadku smieszna rejestracja podchodów do niby nocy poślubnej jest totalną pomyłką i pokazaniem bez gustownego podejscia do owej nocy :D barany nie gódźcie sie na takie paraodie :D

"lubi anala i ostry seks " i jeszcze sie tym chwali na jutubie

Ale żenada ten filmik, jeszcze to laska się do niego dobiera. Już w pierwszej sekundzie widać, że to puszczalska blachara i że zdradziła go z jego kolegą miesiąc przed ślubem.

Gość niech napiszą że to prowo
:D serio totalne bezguście jakiekolwiek. Po co chwalić się takimi pierdołami na necie? biorąc pod uwagę fakt że to ani fajnie nie wyszło ani nic a nocy wspólnych ze sobą mieli co najmniej chyba z tysiąc :P niewypał i tyle w temacie :P

A mi się ten filmik i w ogóle pomysł podoba Jak tylko zdobędę mojego ukochanego to będę chciała uwiecznić noc poślubną z nim ❤️

Gość straszne to!!!
straszne straszne straszne!!! A facet z filmiku to na jakąś ofermę wygląda.

Gość ZALOSNE udawane
koszmarne kiczowate jak juz ktos chce pamiatke z nocy poslubnej to niech sobie wstawi kamere i sam nakreci tylko nie takie badziewie a naprawde prawdziwa noc pelna namietnosci pozadania dzikiego sexu i potem zalacza po slubie jako film erotyczny boze jak ogladam te pare to mi sie wymiotowac chce tak wygladaja ajkby na sile ze soba byli i jakby jakas fizycznosc miedzy nimi na sile byla

Gość ZALOSNE udawane
nayarana. a o tobie wiemy ze jestes 19 letnia glupia smarkula i te haslo jak zdobede ukchanego idz dziecko lepiej sie pouczyc

"A mi się ten filmik i w ogóle pomysł podoba Jak tylko zdobędę mojego ukochanego to będę chciała uwiecznić noc poślubną z nim" to chociaż nie odwalaj chały i się rozbierz cała :D a później wklej tu link :D

hahaha ale się uśmiałam, i jeszcze ten podkład muzyczny:-D Ale welon fajny miała

Fajny na tym filmiku to jest tylko kolor ścian w holu i nic więcej :P

Wiecie co, wydaje mi sie, że takie filmiki mają sens jeśli zostaje on tylko do wglądu pary młodej. Najpierw gołebie przed kościołem, potem taniec z niespodzianką, teraz to... Nie jestem jakąś starą dewotą, ale czuje zażenowanie :-)